Categorii
Intrebari de la cititori

Usa intrare wenge, cele interioare albe. Ce finisaje sa aleg in rest?

Buna. Am nevoie de parerea ta. Trebuie sa imi aleg finisajele pentru un apartament de 2 camere si nu imi dau seama daca ce vreau este potrivit.


De exemplu usa de la intrare e obligatoriu wenge, insa m-am gandit pentru cele interioare sa aleg alb. Parchetul este intre bej si gri. In baie gresia si faianta vor fi bej rozaliu si obiectele sanitare albe, insa in bucatarie si pe hol nu stiu ce sa aleg. Astept o parere. Merci mult.

Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Usa intrare wenge, cele interioare albe. Ce finisaje sa aleg in rest?

3 răspunsuri la “Usa intrare wenge, cele interioare albe. Ce finisaje sa aleg in rest?”

Buna,
Si eu am la fel, usa intrare wenghe si cele interioare albe, parchetul e tot un gri-bej si pentru portiunile din bucatarie si holul de la intrare am gasit gresie cu model de parchet intr-o culoare foarte asemanatoare cu parchetul. La mine asta a fost solutie 🙂

Buna, Alina!

Poti alege si pentru hol o gresie greige (combinatie de gri cu bej) ce imita dusumeaua sau poti merge pe varianta unei gresii ivoire. In orice caz, iti recomand sa eviti culorile inchise pentru ca micsoreaza si intuneca vizual spatiul si pentru ca sunt mai greu de intretinut. In bucatarie poti placa pardoseala inclusiv cu acelasi parchet pe care il vei folosi sin in camere. Modelele disponibile pe piata in prezent se comporta foarte bine si in bucatarie, iar in acest fel vei scapa de senzatia de picioare reci in timpul gatitului. Altfel, imi plac alegerile pe care le-ai facut pana acum, asa ca iti urez mult spor la amenajat si decorat!

Buna, Raluca N!

Acum am vazut mesajul tau si, dupa cum vezi, cel putin in opinia mea, ai facut alegerea corecta:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *