Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vreau sa-mi fac o centrala artizanala cu 7 calorifere


Buna ziua, vreau sa-mi fac o centrala artizanala din teava rotunda de 50 cm si alta de 40 cm in interior si inaltimea de 50 cm, grosimea tablei de 8 mm, dupa care o zidesc din caramida. Vreau sa stiu si eu daca duce 6,7 calorifere, astept raspuns, o zi buna.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Vreau sa-mi fac o centrala artizanala cu 7 calorifere.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Stefan 51 in februarie 13th, 2017

buna ziua
schimbatorul de caldura construit in vatra sobei nu e o idee buna,nu am spatiul sa detailez dar va puteti informa pe softpedia,deschideti instalatii/centrale termice/lucrari practice si acolo veti gasi un topic despre sobe de caramida,de zidarie,diverse sobe,focare succes

Faby in februarie 13th, 2017

Sunt mai multi parametrii de luat in calcul. In primul rand suprafata de schimb de caldura din CT (cate tevi montati in interiorul CT-ului ) , apoi volumul de ardere (al CT-ului). In trecut si eu am facut asa ceva, dar am renuntat pentru ca era supradimensionata si ardeam foarte multe lemne. Insasi randamentul acestor CT uri este scazut, deci va recomand foarte mare atentie.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii