Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Acelasi model de gresie in hol, baie si bucatarie?


Este ok sa pun acelasi model de gresie in baie, bucatarie si hol? Si ce culoare? Nu am inca mobilier, as prefera parchet insa e mai scump.


Intrebare de la Carmen, pe adresa redactiei: Acelasi model de gresie in hol, baie si bucatarie?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in martie 23rd, 2017

Buna, Carmen!

Cand spui ca e prea scump, probabil ca te gandesti la parchetul rezistent la umiditate si care poate fi utilizat fara probleme in spatii cu umiditate ridicata, asa cum este baia. Dar poti mima acest tip de pardoseala cu ajutorul unei gresii cu placi lungi dreptunghiulare, ce imita foarte fidel dusumeaua. Personal, nu vad nicio problema in montarea acesluiasi tip / model / culoare de gresie si in bcuatarie, si in baie, si pe hol, mai cu seama daca cele trei spatii comunica.

Cat despre culoare, ei bine, daca vei alege o gresie ce imita dusumeaua, trebuie doar sa alegi o nuanta care sa-ti pice cu tronc. Fiind totusi vorba despre spatii cu suprafata mica, iti recomand sa eviti nuantele inchise si sa te axezi pe un model deschis, care imita cat se poate de fidel fibra lemnului.

Acest tip de gresie va fi foaret usor de asortat cu faianta, chiar daca vei dori sa montezi un tip de faianta in bucatarie si cu totul altul in baie.

Iti urez sa ai spor la amenajat si decorat!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii