Categorii
Intrebari de la cititori

Acelasi model de gresie in hol, baie si bucatarie?

Este ok sa pun acelasi model de gresie in baie, bucatarie si hol? Si ce culoare? Nu am inca mobilier, as prefera parchet insa e mai scump.


Intrebare de la Carmen, pe adresa redactiei: Acelasi model de gresie in hol, baie si bucatarie?

Un răspuns la “Acelasi model de gresie in hol, baie si bucatarie?”

Buna, Carmen!

Cand spui ca e prea scump, probabil ca te gandesti la parchetul rezistent la umiditate si care poate fi utilizat fara probleme in spatii cu umiditate ridicata, asa cum este baia. Dar poti mima acest tip de pardoseala cu ajutorul unei gresii cu placi lungi dreptunghiulare, ce imita foarte fidel dusumeaua. Personal, nu vad nicio problema in montarea acesluiasi tip / model / culoare de gresie si in bcuatarie, si in baie, si pe hol, mai cu seama daca cele trei spatii comunica.

Cat despre culoare, ei bine, daca vei alege o gresie ce imita dusumeaua, trebuie doar sa alegi o nuanta care sa-ti pice cu tronc. Fiind totusi vorba despre spatii cu suprafata mica, iti recomand sa eviti nuantele inchise si sa te axezi pe un model deschis, care imita cat se poate de fidel fibra lemnului.

Acest tip de gresie va fi foaret usor de asortat cu faianta, chiar daca vei dori sa montezi un tip de faianta in bucatarie si cu totul altul in baie.

Iti urez sa ai spor la amenajat si decorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *