Categorii
Intrebari de la cititori

Ajutor amenajare living – imi plac culorile deschise

Buna ziua. Ajutati-ma va rog cu amenajarea unui living. Imi plac culorile deschise, parchetul e gri deschis cu insertii bej. Multumesc.


Intrebare de la Anca, pe adresa redactiei: Ajutor amenajare living – imi plac culorile deschise.

6 răspunsuri la “Ajutor amenajare living – imi plac culorile deschise”

Buna, Anca!

Nu stiu de unde sa incep sa te ajut. Mi-ai dat atat de putine detalii. Ideea este ca as avea nevoie de dimensiunea livingului, de zonele de inters pe care ai vrea sa le cuprinda acesta (de conversatie, de luat masa, de birou etc), iar o schita mi-ar fi de mare ajutor. Parchetul gri cu insertii bej, adica parchetul greige se asorteaza foarte usor, adica pornind din acest punct poti face oricate alegeri cromatice doresti. Daca vrei, ne poti trimite schita la andrei@casadex.ro 🙂 Noi o vom atasa mai jos, intr-un comentariu si apoi voi reveni cu o sugestie de amenajare.

Buna …vreau sa imi amenajez livingul…am gresia gri mobila ceva cu nud si stejar monument …coltarul partea de sus turcoaz si partea de jos gri…draperiile sa le fac turcoaz sau gri ? Perdele albe sau crem? Si masuta pt cafea ce culoare?multumesc

Buna, Florina!

Poti merge pe draperii gri sau pe draperii cappuccino cu perdele albe, ca sa nu folosesti prea mult gri in decor. Eu as incerca sa aduc si putin cappuccino in combinatia de pana acum pentru ca atat griul, cat si turcoazul sunt doua culori reci si le-ar prinde bine un strop de caldura. Masuta de cafea as alege-o in ton cu mobila tv sau alba.

Multumim pentru schita, Anca! Insa tot nu ne-ai furnizat detaliile despre care ti-am vorbit in mesajul anterior. Ce zone de interes vrei sa cuprinda livingul tau?

Buna Victoria! Am trimis odata cu schita zonele de interes dorite … zona de de conversatie si de birou.
Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *