Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere culori finisare casa la rosu – rog idei

Buna! Ne-am construit o casa si acum vine partea cea mai grea! Parchetul, culoarea peretilor, culoarea mobilei + cea a bucatariei! Jos: bucatarie deschisa cu livingul.


Intrebarea mea este: daca am usile stejar deschis, tamplaria alba, pentru living am ales o nuanta a parchetului din negru si alb, lucios, bucataria sa o aleg negru + alb, rosu? Pentru holuri am mers pe o gresie maro semiinchis. La dormitoare ce parchet sa aleg? Baia?

Intrebare de la Simona, pe adresa redactiei: Alegere culori finisare casa la rosu – rog idei.

2 răspunsuri la “Alegere culori finisare casa la rosu – rog idei”

Buna, Simona!

Sper ca nu este prea tarziu, in sensul ca n-ati cumparat inca finisajele despre care vorbeai, astfel incat sa mergeti pe alte variante. Spun asta pentru ca, in opinia mea, un parchet in alb si negru nu prea are ce cauta langa o gresie maro. Trebuie sa va hotarati daca vreti un decor in care sa predomine combinatia alb-negru sau unul in tonuri de maro.

Apoi, ar mai fi ceva: personal, consider ca parchetul trebuie sa fie acelasi in toata casa, indiferent daca aceasta are doar parter sau are si un etaj deasupra parterului. Cred ca parchetul trebuie privit la fel cum privim usile de interior si tamplaria ferestrelor – iti imaginezi o casa cu ferestre cu tamplaria in culori diferite la parter si la etaj? Prin urmare, te sfatuiesc sa te gandesti bine ce parchet crezi ca s-ar potrivi in toate spatiile / camerele casei tale. Eu as merge pe o nuanta apropiata de cea a usilor de interior.

In alta ordine de idei, n-am inteles exact daca iti doresti o mobila in alb, negru si rosu in bucatarie sau o luai in considerare din cauza parchetului pe care te gandeai sa-l montezi in livingul open space?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *