Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Alegere parchet, scari, balustrada parter open space


Buna ziua, am o mare dilema in alegarea parchetului si a scarilor inclusiv balustrada. Este vorba despre parterul unei case open space. Tamplaria usilor si a geamurilor e culoarea nucului, mobila bucatariei este alba, peretele sufrageriei este pavat cu travertin scapilat tip mozaic de culoare crem, pereti sunt albi. Ce ma sfatuiti sa aleg? Va multumesc!


Intrebare de la Roxana, pe adresa redactiei: Alegere parchet, scari, balustrada parter open space.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in martie 19th, 2017

Buna, Roxana!

Din punctul meu de vedere, ai cel putin 2 optiuni:

– parchet, trepte si mana curenta in ton cu tamplaria ferestrelor si balustrada din fier forjat.

– parchet intr-o nuanta deschisa, plus trepte si mana curenta in ton cu tamplaria exterioara. Si in acest caz tot pe balustrada din fier forjat as merge, completeaza perfect peretele placat cu travertin. Si in general fierul forjat este infinit mai elegant, mai frumos si mai calduros decat inoxul.

Pardoselile inchise sunt foarte elegante, insa au dezavantajul ca intuneca si micsoreaza spatiile, mai ales cand acestea sunt slab iluminate natural si scot mai usor in evidenta praful. Pentru a afla mai multe despre ele iti recomand sa citesti urmatorul articol, din care vei afla si cum le poti asorta si echilibra cromatic: https://www.casadex.ro/2014/11/pardoseli-de-culoare-inchisa-in-decorul-casei-cum-le-asortam/

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii