Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Amenajare spatiu slab luminat – demisol


Vrem sa amenajam un spatiu de demisol, slab luminat natural. Spatiul va fi destinat terapiei, fiind o extindere a Centrului Socio-Medical pentru copii. Ce solutii exista?


Intrebare de la Iulia, pe adresa redactiei: Amenajare spatiu slab luminat – demisol.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in martie 13th, 2017

Buna, Iulia!

Trebuie sa alegeti doar finisaje si mobilier in culori deschise si sa acordati importanta cuvenita iluminatului artificial. Cand spun culori deschise, nu ma refer doar la pereti, ci si la pardoseala. Nu-mi dau seama ce cerinte prezinta amenajarea unui spatiu cu destinatia specificata de tine, insa fiind vorba despre copii eu as merge pe o pardoseala crem placuta, finisata cu gresie ce imita dusumeaua si pe un galben pal, discret si solar pentru pereti. Aceasta ar fi o baza excelenta pentru piese de mobilier albe, impreuna cu care ar spori considerabil luminozitatea spatiului situat la demisol. Repet insa: nu ignorati iluminatul artificial. Acesta poate fi compus din plafoniere, spoturi incastrate in tavan, aplice de perete, lampadare etc.

Iulia-Gabriela in martie 29th, 2017

Buna ziua, va multumesc pentru raspuns! Spatiul de terapie de care vorbeam in intrebarea mea este destinat terapieie, kinetoterapiei pentru copii, si terapiei ocupationale. Consider ca este de folos ceea ce mi-ati zis. Daca este posivbil sa-ti trimiteti un link, un site unde as putea si sa vad acele solutii de liminat artificial, de care ziceati, plafonieire, aplice spoturi. Multumesc!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii