Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casa in Arad, firma se va ocupa de autorizatie, demolare, constructie


Doresc oferta pentru constructia urmatoarei case in Arad (firma sa se ocupe inclusiv de: autorizatie demolare + constructie, demolare casa veche si constructie la cheie, instalatii sanitare si electrice etc):


Casa pe un nivel, 85 mp utili, constructie caramida porotherm, tigla, compartimentata in 3 camere, hol, o bucatarie, o baie (bucataria langa baie). Dorim materiale medii, finisaje medii. Singura pretentie este in loc de faianta, rasina si in loc de gresie stucco sau ceva similar. Hol + bucatarie + baie (pentru rasina) suprafata utila totala 34.5 mp, bucatarie 12 mp, baie 8 mp. Incalzire in pardoseala pe gaz. Am si desenul facut si orice alte informatii le pot da pentru calcul.

Intrebare de la Nicoleta, pe adresa redactiei: Casa in Arad, firma se va ocupa de autorizatie, demolare, constructie.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Arad:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Steinmetz in martie 16th, 2017

Buna ziua. Sa aveti in vedere ca pretul la rasina este intre 50-100 euro mp. Iar pentru oferta concreta este necesat caietul de sarcini, altfel veti primi doar informatii eronate.

Man Radu in aprilie 24th, 2017

Buna ziua. Solicitiam o intrevedere cu dumenavoastra pentru a lamuri toate datele problemei. Ne puteti contacta la tel: 0728590970.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii