Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma din Valcea pentru casa materiale conventionale sau lemn

Sunt interesata de o firma din judetul Valcea care poate construi o casa de vacanta la rosu in zona Brezoi, cu amprenta de 60-70 mp din materiale conventionale sau lemn, cu materialele mele sau ale firmei. Nu am inca un proiect, tratez cumpararea terenului, dar vreau sa incep constructia in vara. Multumesc.


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Caut firma din Valcea pentru casa materiale conventionale sau lemn.

5 răspunsuri la “Caut firma din Valcea pentru casa materiale conventionale sau lemn”

BUNA ZIUA
Pt proiectare-executie-costuri,renovari,case-vile la rosu sau la cheie cu materialele noastre sau ale clientului contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Buna ziua.
Pentru structura de lemn , nu este neaparat ca firma sa fie locala , structura poate fi prefabricata si montata in max 3 zile .
Suntem specializati in casele din lemn . Pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe office@constructii-caselemn.ro s-au tel 0722235456
Cu stima .

SC. S.O.S. SISTEM CONSTRUCTII amp; DESIGN SRL, FIRA SILVIU 0786169235 SAU silviu_fira@yahoo.com . PT UN DEVIZ FERM ESTE NEVOIE DE PROIECT . VA STAU LA DISPOZITIE PT ORICE FEL DE DETALIU. MULTUMESC . CU STIMA.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *