Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culoare sa comand mobila pentru living? (lucios si mat)

Buna. Trebuie sa imi comand living si nu stiu pe ce culori sa merg. Am parchetul oak sedan (bej deschis), am coltarul nuanta crem din piele, perdelele le am crem, peretii ii am crem inchis, ferestrele si usile nuanta de wenge. Ce culoare sa comand mobila? As vrea ceva cu lucios si mat. Multumesc.


Intrebare de la Mariana, pe adresa redactiei: Ce culoare sa comand mobila pentru living? (lucios si mat)

4 răspunsuri la “Ce culoare sa comand mobila pentru living? (lucios si mat)”

Buna, Mariana!

Tare „cuminte” mai e livingul tau pana acum. Ai putea sa-l animi un pic cu ajutorul unei garnituri de mobilier intr-o combinatie de furnir de stejar cu un bleu pal lucios sau cu un verde fistic lucios. Dar poti merge si pe varianta cappuccino lucios si crem mat. Sau gri mat si crem lucios. Dupa cum vezi, ai o multime de optiuni, insa inainte de a o alege pe cea finala, iti recomand sa faci un drum la un atelier de mobila si sa vezi cu ochii tai nuantele si felul in care se privesc atunci cand sunt impreunate.

Dar care e combinatia cea mai frumoasa ?Chiar nu stiu,stejar italia+capucino lucios merge ?

Toate sunt frumoase, depinde ce iti place mai mult. Insa stejarul italia cu cappuccino nu formeaza un contrast prea vizibil. Mai curand as inlocui cappuccino cu un alb lucios, daca vrei neaparat sa pastrezi stejarul italia.

Buna. As recomanda ca varianta de executie, corpuri de mobila de o culoare si fetzele de usa sau de sertar de alta culoare in contrast. Ar merge bine ca fetzele de usa sau de sertar sa fie lucioase iar corpurile sa fie cu aspect mat. De asemenea ar da foarte bine ca fetzele de usa sau de sertar sa fie incadrate in chenarul facut de marginile corpurilor de mobilier, contrastul ar fi deplin. In rest, Victoria a sesizat bine ca ai un living bogat in culori de pamant, asa ca ar trebui, asa cum a spus, sa vii cu ceva care sa rupa monotonia nuantelor de crem si maron. Cea mai buna recomandare este, intradevar, sa mergi la un atelier cu show room. Recomand DAREL.ro. Lucrez cu ei si sunt cei mai buni de pe piata. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *