Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culori sa evit in living daca dormitorul este alb cu roz?

Buna ziua! Detin un apartament cu doua camere, cu suprafata de 40 m patrati, nedecomandat. Recent am renovat dormitorul: usi albe, 3 pereti albi si unul roz pudrat, mobila stejar bardolino cu alb, parchet Nordic Wood de la Megafloor (bej deschis).


Urmeaza sa renovam livingul, dar pana atunci trebuie un covor. Tinand cont ca dormitorul e guvernat de roz si mov (am fetita), ce culori ar trebui evitate in living? Care ar merge cel mai bine astfel incat sa existe o continuitate in cele doua camere, fara sa am o casa roz ca de papusi? In living am canapea gri. Multumesc!

Intrebare de la Raisa, pe adresa redactiei: Ce culori sa evit in living daca dormitorul este alb cu roz?

3 răspunsuri la “Ce culori sa evit in living daca dormitorul este alb cu roz?”

Buna dimineata .. avand in vedere ca livingul este compus din doua culori .. care nu se atrag bej.. respectiv gri… un cacao cu lapte ar fi .. dupa parerea mea cea mai indicata ..eventual daca va puteti permite .. ar fi bine ca pe unul din perete .. de preferatce luminat .. o zugraveala venetiana .. cu tema . / de toamna .. frumze gri .. maron,,, pt mai multe sfaturi .. 0745671066

Buna, Raisa!

Eu zic ca esti pe drumul cel bun datorita avand drept punct de plecare canapeaua gri 🙂 Chiar ii spuneam cu doar cateva minute in urma unei alte cititoare casadex.ro despre covorul Saltbak din colectia magazinului Ikea. Cred ca poate fi alegerea perfecta pentru livingul tau si cred ca poate fi exact elementul de legatura dintre dormitor si camera de zi. De altfel, pare a fi un covor de calitate, fiind confectionat 100% din lana cu urzeala din bumbac, iar pretul nu este deloc mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *