Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum pot suspenda mobila pe perete izolat cu polistiren?


Cum pot suspenda un corp de la o mobila de living pe un perete pe care am izolatie la interior de polistiren de 5, plus tencuiala de aproximativ 1.5? Baietii de la montaj nu se baga, si e prea din scurt sa ma apuc sa dau polistirenul jos, dar nici nu vreau sa ma trezesc cu mobila in cap. Va multumesc.


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Cum pot suspenda mobila pe perete izolat cu polistiren?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

ioan in martie 23rd, 2017

Tăiați un canal in polistiren la nivelul la care sunt prinderile dulapurilor ,iar în acest canal introduceți O rigla de lemn 5*10 pe care O înșurubați cu ancore de beton sau cărămidă in funcție de material.La partea de jos va e suficient să introduceți cepuri de lemn la colțurile dulapurilor că sa se sprijine.

Stefan 51 in martie 23rd, 2017

buna ziua
va poate fi de ajutor teava neagra de 3/8 faceti gaura la diametrul tevii sa fie de aprox 10 cm in perete,taiati teava la dimensiunea gaurii+ grosimea polistirenului,teava se bate cu ciocanul,in gaura tevii fixati diblul de plastic in care veti prinde dulapul,teava se poate prinde si cu diblu chimic daca peretele se farima,succes

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii