Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Decorativa siliconica, silicatica, acrilica? Ce sa aleg?


Buna ziua. Doresc un sfat in ceea ce priveste alegerea decorativei pentru casa pe care tocmai o termin. Se va aplica peste izolatia de polistiren de 10 cm. Ce sa aleg? Siliconica, silicatica, acrilica? Rog raspunsuri cu argumetare de la profesionisti. De asemenea rog un pret pentru aplicare decorativa pe mp (180 mp). Casa e la 40 km de Bucuresti, in judetul Giurgiu. Multumesc.


Intrebare de la Ginel, pe adresa redactiei: Decorativa siliconica, silicatica, acrilica? Ce sa aleg?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Aurel in martie 24th, 2017

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de termoizolatii cu polistiren extrudat/expandat,vata bazaltica,placi multipor,hidroizolatii.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

adrian in martie 25th, 2017

acrilica este ca o folie de nylon si costa mai putin, celelalte lasa sa iasa umiditatea dar nu lasa sa intre apa. manopera tencuiala decorativa 15 lei/mp, schela inclusa. 0720424045

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii