Categorii
Intrebari de la cititori

Idei recompartimentare apartament si amenajare

Buna. Am nevoie de cateva idei pentru recompartimentarea unui apartament cu 1 camera (46,5 mp) si pentru amenajarea lui. Unde / cum as putea atasa schita? Va multumesc.


Intrebare de la Claudia, pe adresa redactiei: Idei recompartimentare apartament si amenajare.

6 răspunsuri la “Idei recompartimentare apartament si amenajare”

Buna, Claudia!

Ne poti trimite schita cu dimensiunile exacte ale apartamentului tau la andrei@casadex.ro 🙂 Noi o vom atasa mai jos, intr-un comentariu, si apoi vom incerca sa te ajutam si cu o sugestie de reconfigurare a spatiului.

Multumim pentru schita, Claudia!

Te rog sa ne spui si ce anume ti-ai dori sa obtii de la noua configurare a garsonierei, care sunt spatiile pe care ti-ai dori sa le castigi, daca vrei sa incluzi si balconul in aria locuibila din interiorul apartamentului sau intentionezi sa-i pastrezi in continuare functia de spatiu exterior si daca zidul ce separa bucataria de camera este unul de rezistenta.

Peretele despartitor este din bca.
Eu mi as dori sa mut bucataria pe balcon, in partea stanga, usa sa se afle cam in dreptul geamului de la bucatarie initiala. Iar pt a castiga spatiu pe latime as elibera zona de sub grinda, adica sa fac un alt perete mai in interior.
Debaraua are fi mai ingusta dar totusi utila.
Usa si geamul de la camera le as indeparta si in loc as monta usi glisante cu geamuri mari, pastrand astfel si o parte din balcon .
Ca tot vorbeam de balcon, coltul l as inchide cu o usa si as folosi spatiul pt uscat rufe, depozitat diverse.
Pt camera as elimina peretele despartitor, cel de la intrarea in bucatarie si usa de la camera obtinand astfel un spatiu patrat de approx 5/5 m.
Toate acestea doar daca obtin autorizatia necesara .
Din acest motiv am nevoie de alte pareri profesioniste.
Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *