Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Izolatie casa caramida – polistiren 10 mm sau vata bazaltica 6?


Buna ziua. Am o casa din caramida, de aproximativ 160 metri patrati, suprafata utila, dispusi astfel P + E. Intrebarea mea este urmatoarea: Cu ce este recomandat sa izolam casa la exterior? Cu polistiren de 10 mm sau vata bazaltica 6 mm. Va rog sa imi indicati si care este durata de viata a termoizolatiei pe exterior cu polistiren de 10 mm. Multumesc.


Intrebare de la Andrei, pe adresa redactiei: Izolatie casa caramida – polistiren 10 mm sau vata bazaltica 6?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Aurel in martie 7th, 2017

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de termoizolatii cu vata bazaltica,polistiren extrudat/expandat,placi multipor,hidroizolatii.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Mihai in martie 18th, 2017

Se recomanda ca termoizolatia sa se faca pe exterior. In ceea ce priveste materialul, am avut si eu aceasta dilema: nu eram hotarat daca folosesc polistiren sau nu si am inceput sa ma informez. Am vazut ca si tarile mai dezvoltate din UE apreciaza randamentul termic şi economia financiara a acestui produs. Am citit ca durata de viata declarata a polistirenului EPS este 25 de ani, chiar si pentru termosistemele agrementate in Romania, asa ca am ales si eu romaneste si am mers pe varianta autohtona Adeplast. Este foarte important insa modul in care se efectueaza lucrarea, daca placa nu este bine lipita pe suprafata, normal ca pot aparea probleme. Aceste greseli de executie pot exista si la izolarea cladirii cu alte materiale.Costul termosistemului cu polistiren este de 3 ori mai mic decat cel cu vata minerala. eu am luat EPS 80 de 10 cm.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii