Categorii
Intrebari de la cititori

Perete living cu piatra naturala – alegere perdele, covor, canapea

Buna ziua! Pentru un living varuit cu peretii albi, parchet si usi crem deschis, biblioteca gri perl, fotolii turcoaz inchis, ce culori sa aleg pentru perdele, covor si canapea, tinand cont ca doresc sa plachez un perete cu piatra naturala si semineu?


Intrebare de la Cristina, pe adresa redactiei: Perete living cu piatra naturala – alegere perdele, covor, canapea.

3 răspunsuri la “Perete living cu piatra naturala – alegere perdele, covor, canapea”

Buna, Cristina!

Poti alege draperii gri, in ton cu mobila sau poti asorta draperiile cu canapeauacare poate fi intr-o nuanta de taupe. Covorul poate fi ales in ton cu mobila, poate fi cu fir lung, adica model shaggy, sau poate fi cu fir scurt si cu un imprimeu, in genul covorului IKEA PS 2014 din colectia magazinului cu acelasi nume. Daca iti plac culorile tari si piesele cu design deosebit, ai putea alege unul dintre modelele Silkeborg din colectia aceluiasi magazin. Este vorba despre niste covoare tip patchwork lucrate manual prin imbinarea unor petice de covoare turcesti in nuante vibrante de albastru si turcoaz.

Multumesc , Victoria! Nu am rezolvat problema pentru ca, doresc peretii colorati si nu stiu ce culoare, tinand cont ca imi plac culorile calde. Ce culoare sa fie piatra decorativa pe care voi aplica semineul, canapeaua si draperia?. Iti readuc aminte ca am doar o biblioteca din corpuri modulare de culoare gri.
Multumesc !

Buna, Popa Cristina!

Tot recitesc ultimul tau mesaj, dar si mesajele de mai sus si am impresia ca s-a produs o incurcatura. Esti sigura ca intrebarea de mai sus cu biblioteca gri pearl este postata de tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *