Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pret extindere casa, doresc sa fac etajul 1 si mansarda


Buna ziua! Doresc un pret estimativ pentru extinderea unei case existente. Am construit parterul unei case anul trecut cu tot cu placa de beton si o iesire in consola de 1 mp pe tot spatele. In momentul de fata as dori continuarea lucrarii, doresc sa fac etajul 1 din caramida 100 mp (insemnand 47 ml de zidarie x 0.25 x 2.5m) cu placa din lemn si o mansarda pe jumatate din suprafata etajului 1 insemnand ca suprafata mansardei va fi de 50 mp. (mansarda va fi stil frantuzesc).


Intrebare de la Alin, pe adresa redactiei: Pret extindere casa, doresc sa fac etajul 1 si mansarda.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

POP in martie 9th, 2017

Buna ziua
Astept proiectul lucrarii, inclusiv proiectul mansardei ” in stil frantuzesc”, pentru a va prezenta o oferta de pret a manoperei.
Multumiri. 0770131648 constructzece@gmail.com

Andrei in martie 9th, 2017

Bună seara, preț estimativ 2500 euro .

Dan in martie 9th, 2017

Bună ziua,daca doriti sa vedeti lucrările efectuate de noi va invitam pe adresa noastră de Facebook: Homesteelconstruct Prahova unde puteti atașa proiectul constructiei dvs. pt o ofertă din partea noastră.

Alin in martie 9th, 2017

Asa mi-a spus proiectantul ca se numeste acest stil de mansarda „frantuzesc” acel tip de mansarda in care se monteaza tabla si pe pereti laterali. Proiectul este la primarie depus de 1 luna si jumatate, urmeaza sa primesc aprobarea zilele urmatoare si va pot pune la dispozitie si un proiect. Casa este in zona Berceni (Bucuresti) am uitat sa mentionez.

George in martie 14th, 2017

Drujba am,circular de mana am,dar ce reprezinta ghilimelele la acoperis frantuzesc?
Alin ca sa iti faci o idee,ai adresa de mail si o sa-ti trimit ceva poze a structurii unui acoperis frantuzesc.asa o sa intelelegi propunerea arhitectului si vei sti ce sa ceri.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii