Categorii
Intrebari de la cititori

Pret extindere casa, doresc sa fac etajul 1 si mansarda

Buna ziua! Doresc un pret estimativ pentru extinderea unei case existente. Am construit parterul unei case anul trecut cu tot cu placa de beton si o iesire in consola de 1 mp pe tot spatele. In momentul de fata as dori continuarea lucrarii, doresc sa fac etajul 1 din caramida 100 mp (insemnand 47 ml de zidarie x 0.25 x 2.5m) cu placa din lemn si o mansarda pe jumatate din suprafata etajului 1 insemnand ca suprafata mansardei va fi de 50 mp. (mansarda va fi stil frantuzesc).


Intrebare de la Alin, pe adresa redactiei: Pret extindere casa, doresc sa fac etajul 1 si mansarda.

5 răspunsuri la “Pret extindere casa, doresc sa fac etajul 1 si mansarda”

Bună ziua,daca doriti sa vedeti lucrările efectuate de noi va invitam pe adresa noastră de Facebook: Homesteelconstruct Prahova unde puteti atașa proiectul constructiei dvs. pt o ofertă din partea noastră.

Asa mi-a spus proiectantul ca se numeste acest stil de mansarda „frantuzesc” acel tip de mansarda in care se monteaza tabla si pe pereti laterali. Proiectul este la primarie depus de 1 luna si jumatate, urmeaza sa primesc aprobarea zilele urmatoare si va pot pune la dispozitie si un proiect. Casa este in zona Berceni (Bucuresti) am uitat sa mentionez.

Drujba am,circular de mana am,dar ce reprezinta ghilimelele la acoperis frantuzesc?
Alin ca sa iti faci o idee,ai adresa de mail si o sa-ti trimit ceva poze a structurii unui acoperis frantuzesc.asa o sa intelelegi propunerea arhitectului si vei sti ce sa ceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *