Categorii
Intrebari de la cititori

Renovez livingul, ce parchet ar merge si ce culoare pentru pereti?

Buna ziua! De curand am alea sa renovez livingul. Insa am un coltar gri, mobila alb lucios cu wenge, ce parchet ar merge? Dar si peretii ce culoare i-as putea face? Mentionez ca acum ii am maro insa nu stiu daca merg cu culorile mobilei, mai ales parchetului.


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Renovez livingul, ce parchet ar merge si ce culoare pentru pereti?

2 răspunsuri la “Renovez livingul, ce parchet ar merge si ce culoare pentru pereti?”

Alegeti ceva cu nuanta m ai inchisa, ceva rustic! va pune in evidenta mobilierul deschis la culoare!

Buna, Andreea!

Si eu sunt de parere ca un parchet intr-o nuanta deschisa ar da bine in decor, asa cum a spus si Cristian. Daca vrei ceva mai modern, poti alege un parchet greige, adica unul intr-o combinatie de gri cu bej. Recomand insa ca bejul sa predomine, iar griul sa vina doar sub frma de accent.

Peretii maro nu-i vad prea potriviti cu mobila pe care o ai, desi teoretic, griul poate fi asortat cu orice culoare. Cred ca poti opta pentru trei pereti albi si un perete de accent gri sau rosu, de pilda sau poti sa-i zugravesti intr-o nuanta deschisa de gri sau in crem. Si un taupe deschis ar arata bine, cred, insa nuanta aleasa ar trebui sa fie cu adevarat deschisa, cat sa nuanteze discret peretii si sa-i diferentieze cromatic de tavanul care ar trebui sa ramana alb, desigur. Daca iti place ideea de perete de accent rosu, atunci ai putea accesoriza si canapeaua cu cateva pernute care sa contina in decor culoarea rosie, albul si eventual un cappuccino.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *