Categorii
Destinatii, Hoteluri si Pensiuni

S-a deschis primul hotel din lume dedicat bautorilor de bere

The DogHouse primul hotel dedicat berii artizanale din lume

Asa cum cei mici pot pasi in lumea magica a povestilor vizitand unul dintre parcurile Disney din lume, si adultii isi pot duce pasiunea pentru bere la un nivel nemaintalnit pana acum, facand o vizita la primul hotel din lume dedicat acestei bauturi.


Daca te numeri printre cei mai pasionati bautori de bere din lume, probabil ca te vei bucura sa afli ca cel mai mare producator de bere artizanala al Marii Britanii, Brew Dog, a deschis un hotel amenajat intr-un mod unic, fiecare spatiu din interiorul acestuia fiind legat intr-un fel sau altul de aceasta bautura indragita.

Vacante spumoase

Compania Brew Dog este renumita si pentru ca produce berea artizanala cu cea mai mare concentratie de alcool. Produsele acesteia sunt exportate in peste 60 de tari din lumea intreaga, iar in 49 de orase diferite de pe glob compania are deschise baruri in care pot fi savurate bauturile craft pe care le produce.

Hotelul The Dog House se afla in Ohio, Columbia, chiar in curtea fabricii de bere artizanala deschisa in urma cu putina vreme. Acesta este singurul loc din lume in care cei pasionati de aceasta bautura isi pot petrece cele mai spumoase vacante, hotelul oferind tot felul de facilitati nemaintalnite: spa-uri, masaje cu malt de bere, jacuzzi si dusuri cu bere, masti faciale cu hamei si multe altele.

Interior amenajat cu tematica berii

Si desigur ca pentru a-i ajuta pe vizitatori sa plonjeze cat mai usor in atmosfera hotelului si decorul interior al fiecarei camere a fost realizat in stransa legatura cu berea. Decoruri cu butoaie, cutii cu bere, mult lemn cu aspect brutal, accente vintage care contribuie la crearea unei atmosfere prietenoase si pline de caldura si desigur frigidere pline cu bere – toate acestea exista in hotelul The Dog House si sunt in asteptarea turistilor.

In apropierea hotelului se va organiza periodic un mare festival dedicat acestei bauturi. Pe scurt, bautorii pasionati de bere se vor simti ca au ajuns in rai.

Sursa foto: BrewDog

Un răspuns la “S-a deschis primul hotel din lume dedicat bautorilor de bere”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *