Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi imagini draperii ferestre bucatarie

Salut! Ce sfaturi / exemple imagini imi puteti oferi pentru a folosi ceva draperii / rolete ori alt sistem la aceste ferestre de bucatarie?


De fapt problema principala este usa, pentru care nu imi imaginez inca o optiune sa fie si in acelasi ton cu ce va fi in cadrul ferestrelor, sa fie si modern / placut ochiului. Mobila de bucatarie va fi alba, blat alb stelar.
Imagini:
i68.tinypic.com/29g0d36.png
i67.tinypic.com/2hzmte1.jpg
Multumesc.

Intrebare de la Liviu, pe adresa redactiei: Sfaturi imagini draperii ferestre bucatarie.

Un răspuns la “Sfaturi imagini draperii ferestre bucatarie”

Buna, Liviu!

Poti merge pe varianta unui set de doua perdele montate pe o galerie din lemn sau fier forjat (acestea doua s-ar potrivi cu nuanta tamplariei), pe ideea unor storuri romane sau jaluzele textile, asa cum poti vedea in imaginile 5, 6, 11, 12 si 14 ale urmatorului articol: https://www.casadex.ro/2015/02/16-modele-de-perdele-scurte-pentru-bucatarie/ sau pe varianta unor draperii panou, in genul celor pe care le poti vedea in penultima imagine a urmatorului articol: https://www.casadex.ro/2013/09/cum-alegi-perdeaua-pentru-fereastra-din-bucatarie-11-imagini-cu-modele-si-idei/

Absolut toate variantele se pot realiza la comanda, din tesatura pe care o vei alege, asa ca atat usa spre balcon, cat si ferestrele vor purta in final vesminte asortate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *