Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sfaturi imagini draperii ferestre bucatarie


Salut! Ce sfaturi / exemple imagini imi puteti oferi pentru a folosi ceva draperii / rolete ori alt sistem la aceste ferestre de bucatarie?


De fapt problema principala este usa, pentru care nu imi imaginez inca o optiune sa fie si in acelasi ton cu ce va fi in cadrul ferestrelor, sa fie si modern / placut ochiului. Mobila de bucatarie va fi alba, blat alb stelar.
Imagini:
http://i68.tinypic.com/29g0d36.png
http://i67.tinypic.com/2hzmte1.jpg
Multumesc.

Intrebare de la Liviu, pe adresa redactiei: Sfaturi imagini draperii ferestre bucatarie.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in martie 31st, 2017

Buna, Liviu!

Poti merge pe varianta unui set de doua perdele montate pe o galerie din lemn sau fier forjat (acestea doua s-ar potrivi cu nuanta tamplariei), pe ideea unor storuri romane sau jaluzele textile, asa cum poti vedea in imaginile 5, 6, 11, 12 si 14 ale urmatorului articol: https://www.casadex.ro/2015/02/16-modele-de-perdele-scurte-pentru-bucatarie/ sau pe varianta unor draperii panou, in genul celor pe care le poti vedea in penultima imagine a urmatorului articol: https://www.casadex.ro/2013/09/cum-alegi-perdeaua-pentru-fereastra-din-bucatarie-11-imagini-cu-modele-si-idei/

Absolut toate variantele se pot realiza la comanda, din tesatura pe care o vei alege, asa ca atat usa spre balcon, cat si ferestrele vor purta in final vesminte asortate.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii