Categorii
Intrebari de la cititori

Ce cuptor electric incorporabil sa aleg? Model? Marca?

Buna ziua tuturor! Ne renovam bucataria si trebuie sa cumparam mobila si electrocasnice. Avem nevoie de ajutor ca sa alegem cuptorul. Eu sunt atrasa de cuptoarele electrice incorporabile dar sotul spune ca cele pe gaz sunt sfinte si ca daca am tot avut aragaz normal pana acum, nu vede vreun motiv pentru care sa trecem la unul pe curent electric, care consuma mai mult.


Pana la urma decizia imi apartine, bucataria este biroul meu, cum mai glumim intre noi, asa ca am hotarat sa ma documentez bine inainte de a cumpara ceva.

Eu imi doresc unul electric si incorporabil pentru ca am auzit ca mancarea preparata in el este mai sanatoasa si pentru ca au mai multe functii decat cele pe gaze (poate gresesc sau sunt subiectiva), dar nu ma pot hotari pe care sa-l cumpar. In magazine sunt atat de multe modele, iar pe net nu mai zic. Dintre firmele de electrocasnice personal prefer produsele Beko (am masina de spalat si combina frigorifica aceeasi marca si sunt foarte multumita de ele), dar nu stiu daca si cuptoarele produse de ei sunt bune. Adica nu stiu ce anume face diferenta dintre un produs sau o firma si altele.

Pot spune ca am la dispozitie 1200 – 1300 RON. Nu trebuie sa-i cheltuiesc pe toti, dar as vrea sa nu depasesc aceasta suma. Si nu m-ar deranja daca in acesti bani ar intra si o plita incastrabila pe gaz.

Ce anume sa caut la un cuptor incorporabil si care sunt principalele calitati pe care acesta trebuie sa le aiba pentru a ma asigura ca am facut cea mai buna alegere?

Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Ce cuptor electric incorporabil sa aleg? Model? Marca?

4 răspunsuri la “Ce cuptor electric incorporabil sa aleg? Model? Marca?”

Am uitat sa specific ceva important: in subsolul articolului din primul link veti gasi si o serie de comentarii ale cititorilor casadex.ro in care isi exprima opiniile personale, izvorate din experienta proprie, despre cuptoarele electrice si cele pe gaz. Sper sa va ajute 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *