Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce gratar sa imi iau? Pe carbuni sau electric?


Buna. Stiu ca gratarele facute cu carbune sunt cele mai gustoase, insa mi se pare cam complicat. Mult mai lejer este sa prepari la un unul electric. Am uitat sa specific, stau la casa de curand.


Si daca ar fi pe carbuni, merita sa cumpar un gratar fix, din acela din piatra sau sa iau unul mobil pe care sa il pot muta unde vreau prin gradina? Ce imi recomandati pana la urma si de ce? Gratar electric sau cu carbuni? Multumesc.

Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Ce gratar sa imi iau? Pe carbuni sau electric?





Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |
loading...

Comentarii

Andi in aprilie 14th, 2017

Deci eu prefer pe carbuni. Altfel nu simt nicio placere. Bucuria mare e sa stai la gratar, sa pregatesti lemnele (iau mereu lemne ca sa am), si normal, berea langa. Am fost la prieteni cu gratare electrice. Daca bucuria e doar sa mananci sunt bune si alea.

Lucica in aprilie 14th, 2017

stau la bloc si fac gratar in balcon, asa ca am electric. Daca as sta la curte as lua pe carbune. sigur.

George in aprilie 15th, 2017

Gustul preParatelor pe gratar nu depind de sursa de caldura ci de calitatea ingredientelor si condimentelor folosite in preparare, pentru portabilitate eu va recomand gratarele cu gaz (la butelie)

Doina in aprilie 16th, 2017

Cui ii place sa stea cu berea langa gratar pana se face jarul, e ok cel cu carbuni. Eu il prefer pe cel electric: e mai usor de facut preparatul, rapid, curat si fara fum. Gustul depinde de ceea ce pui in condimente. Eu stau la parterul unui bloc, am gradina si nu vreau sa fac fum in casele celor de deasupra. Atunci cand ai vecini, mai indicat este cel electric. De gratar cu butelii de gaz nu stiam, dar nu as folosi asa ceva.
Petrecere frumoasa si pofta buna !!!

Marius in aprilie 17th, 2017

Stimata Doamna ,
Construiesc Gratare de la 12 ani , am 52 , observ o tendinta …pe zi ce trece si de la an la an , de a manca Gratar Gata Preparat de la Altii . Intrebarea este Cat Timp aveti sa -l dedicati familiei ?, cat de mult sunteti interesata sa mai gatiti ? Asa ca …Are Rost sau Nu ???
Daca V-ati pus aceasta intrebare , va Trebuie un raspuns care sa va Hotarasca sa-l achizitionati , sau care sa va determine sa intrati in Bucataria de Curte . Ciorbe la Pirostie , Afumaturi Speciale , Carne pregatita la Gratar de carbune , paine la Cuptor , etc … V-am Raspuns ca unui Prieten . Sper ca sinceritatea mea sa nu supere . nu-mi sta in caracter sa ofensez . Fiecare are Serviciul lui si timpul lui de odihna .

Romanii nu mai au timp sa manance Acasa …Acest adevar l-am observat dar si nostalgia mancarurilor de cand eream copii … Va Sfatuiesc un Gratar din Tabla Presata , ieftin la Magazin , pe Carbune .

Cu Respect Sincer . Marius 0733-814.850

Calin in aprilie 18th, 2017

electric ar fi mai sanatos caci nu se mai emana gudroane de la arderea carbunilor sau lemnului si nici alte substante toxice rezultate de la arederea grasimii cazuta pe carbuni, insa nici gustul nu este asa de bun la cel electric. Oricum trebuie folositi carbuni de calitate si lemn de esenta tare (stejar, fag), nu brad, plop, salcie, tei sau alte esente moi. Personal prefer prajirea pe tepusa, pe disc sau pe tabla cu foc de lemn. Pe tabla se impiedioca afumarea carnii, iar pestele se face foarte bine daca se presara sare pe tabla si se prajeste cu tot cu solzi. Doar somnul se face mai bine rondele.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii