Categorii
Intrebari de la cititori

Culori covoare living si dormitor – sfat alegeri

Buna seara! Am si eu nevoie de un sfat in legatura cu alegerea culorii covorului in living si dormitor.
Living – 7/6 m, pereti albi, perdele albe, draperii verzi, canapea gri deschis cu pernute decorative verzi si rosii, parchet stejar antic. Dormitor – 6/5 m, pereti albi, perdele albe, draperii albastre, pat stejar sonoma, parchet stejar antic.


Intrebare de la Mirela, pe adresa redactiei: Culori covoare living si dormitor – sfat alegeri.

5 răspunsuri la “Culori covoare living si dormitor – sfat alegeri”

Buna, Mirela!

In living as asorta covorul cu canapeaua (cred ca poate fi gri simplu sau gri cu elemente rosii), iar in dormitor as alege un covor uni, crem deschis sau chiar alb.

Multumesc frumos pentru raspuns!
As mai avea o întrebare daca se poate- pentru living s-ar potrivi si un covor multicolor care sa includa culorile verde, rosu, gri închis sau ar incarca prea mult ? ( covorul pe care l-am văzut avea pe lângă culorile mentionate chiar si Putin galben, roz toate culorile sub forma de forme geometrice).

Multumesc frumos pentru raspuns!
As mai avea o intrebare, daca se poate- pt living s-ar potrivi si un covor multicolor care sa includă culorile roșu, verde, gri închis? ( este vorba de un covor cu forme geometrice, dar pe langa culorile menționate mai are si galben si roz).
Multumesc!

Mirela, imi este greu sa-ti spun daca un anumit covor se va asorta cu livingul tau fara sa vad cum arata fiecare dintre acestea. Eu pot sa-mi imaginez un cu totul alt covor decat cel care iti place si pe care l-ai descris tu, nu am de unde sa stiu daca rodul imaginatiei mele corespunde cu realitatea.

Am inteles. O sa optez pentru culoarea canapelei. Este mult mai simplu si nu risc sa dau gres.
Multumesc inca o data!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *