Categorii
Intrebari de la cititori

Diferente congelator / lada frigorifica? Sfaturi alegere

Ce ma sfatuiti sa cumpar? Ca spatiu interior (volum) si congelatorul pare destul pentru ce nevoi vom avea. Ne trebuie pentru o casa de vacanta. Intrebarea este daca e mai indicat sa cumparam o lada frigorifica sau care sunt diferentele majore.


Intrebare de la Aura, pe adresa redactiei: Diferente congelator / lada frigorifica? Sfaturi alegere.

Un răspuns la “Diferente congelator / lada frigorifica? Sfaturi alegere”

Buna Aura,

Si eu am fost in situatia ta si am studiat cu amanuntul problema. Cred ca ambele electrocasnice sunt bune, dar ca sa-l alegi pe cel potrivit pentru tine trebuie sa ai in vedere cativa factori care fac diferenta dintre un congelator si o lada frigorifica. Sper sa te ajute ceea ce am aflat din documentarea pe care am facut-o acum un an.

Lazile frigorifice sunt indicate in special pentru cei care au nevoie de mult spatiu de depozitare a alimentelor congelate: bucati mari de carne, asa cum sunt cele obtinute dupa sacrificarea unui porc sau a unui vitel, multe legume si fructe etc. Avantajele lazilor sunt ca in interiorul lor incap multe pachete voluminoase cu forma neregulata si ca au un consum electric cu pana la 25% mai mic decat congelatoarele obisnuite. Eu cred ca sunt foarte eficiente si pentru ca stam la tara, iar periodic sacrificam animale de prin curte imi este foarte utila. Dar nu stiu daca as fi facut aceeasi alegere daca as fi stat la bloc. O lada este voluminoasa si nu prea da bine in decor. Noi o tinem intr-o camera separata unde avem un fel de camara si magazie.

Congelatoarele arata mai bine si nu cred ca ar strica decorul bucatariei.Eu cred ca avantajul lor este anume acesta, pentru ca altfel este mai greu sa depozitezi alimentele in interiorul lor din cauza sertarelor care te obliga sa ai pachete de anumite dimensiuni si forme. Dar daca ai nevoie de ea doar pentru cantitati mici de alimente, cred ca este o alegere mai buna pentru o casa de vacanta.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *