Categorii
Intrebari de la cititori

Dimensiuni diferite la ferestre, cum aleg draperiile?

Buna ziua. Am si eu o dilema in alegerea perdelelor in bucatarie. Problema este ca am 2 ferestre, una de dimensiuni aproape normale si cealalta este mare, pana in podea aproape. Eu pentru cea normala as fi vrut perdea scurta, dar ce fac cu cealalta? Ii pun lunga? Nu ii mai pun deloc? As fi atasat si o poza sa fie mai clar dar nu gasesc optiunea asta. Va multumesc.


Intrebare de la Madalina, pe adresa redactiei: Dimensiuni diferite la ferestre, cum aleg draperiile?

4 răspunsuri la “Dimensiuni diferite la ferestre, cum aleg draperiile?”

Buna, Madalina!

Ca sa fiu sigura ca am inteles corect, te rog sa ne trimiti o imagine cu ferestrele despre care vorbesti la andrei@casadex.ro 🙂 Noi le vom atasa mai jos, intr-un comentariu si apoi voi reveni cu un raspuns pentru tine.

Multumim pentru imagine, Madalina!

In opinia mea, ai doua variante:

1. Sa montezi perdele lungi la ambele ferestre, iar pe cea de la fereastra mica sa o tii legata cu o agrafa speciala sau cu un snur, intr-o laterala. Sub fereastra poti monta o piesa de mobilier: o bancuta decorata cu o saltea si cateva pernute decorative moi, un fotoliu cu design deosebit, o comoda cu sertare sau o consola pe care poti aseza cateva mici decoratiuni si/sau o planta frumoasa intr-un ghiveci cu aspect special.

2. Sa montezi perdea doar la fereastra inalta, iar pe cea mica sa o dotezi cu un rulou textil asortat, iar in partea inferioara sa urmezi oricare dintre pasii de amenajare de la punctul anterior.

Personal, as merge pe prima varianta. O consider mai eleganta si mai echilibrata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *