Categorii
Intrebari de la cititori

E mai ieftina placa de lemn decat cea de beton peste parter?

Buna. Am si eu cateva intrebari. Sa va lamuresc inainte. Am inceput o casa de 140 mp parter. Constructorul zice sa nu-i fac placa de beton ca e mai ieftina cea de lemn. In proiect spune de beton, mana de lucru ma costa exact la fel. Voi ce ma sfatuiti? Avand in vedere ca nu ii fac acoperis el zice ca nu are nimic daca nu-i pun placa, ca imi pune folie catranita sau Dumnezeu stie ce peste centuri si doi ani nu o afecteaza. Acuma sa-mi spuneti dumneavoastra ce este indicat sa fac. Constructorul m-a mintit mult si mi-a amanat lucrarea cu un an. As dori sa ma sfatuiti va rog frumos!


Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: E mai ieftina placa de lemn decat cea de beton peste parter?

4 răspunsuri la “E mai ieftina placa de lemn decat cea de beton peste parter?”

Intrebare:
-In proiect aveti trecut placa de beton? Daca da, de ce nu respectati proiectul?

Un constructor bun si care se respecta va respecta si proiectul de executie al beneficiarului. El nu va veni niciodata cu alte alternative gen „iesi mai ieftin daca faci asa”, sau se va lasa influentat de un beneficiar care isi doreste sa faca economie la fier, ciment si alte materiale,afectand astfel structura de rezistenta a casei.

Cu respect,
maistru constructii civile
Marian Ivascu

Fabricutza De Kasutze_Iasi
0747878812
e-mail
foreman_construct_building@yahoo.com

Construim doar in Iasi si in zonele limitrofe,numai dupa proiecte finalizate ce au extras de materiale si cantitati incluse, respectarea 100% a proiectului fiind prima cerinta din partea noastra.

Buna ziua.
Eu am alta parere . Orice proiect poate fi modificat cu avizul structuristului .
In plus dre asta exista si variante mai putin costisitoare si cu acelas randament . Ma pute-ti contacta pe maill s-au tel pentru mai multe detalii .
Cu stima . Mocanu 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Daca in Autorizatia de Construire apare trecut planseu de beton respectati proiectul altfel v-a trebui sa-l autorizati din nou cu modificarile de rigoare altfel veti avea probleme la receptia lucrarilor .
In legatura cu constructorul din ce imi dau seama nu este unul serios . Daca exista posibilitatea schimbati-l , parerea mea si nu va mai luati dupa parerile lui ca asa e bine . Oricum ptr. planseu de lemn ar trebui sa fie pretul pe manopera cu cel putin 25 % mai ieftin nu acelasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *