Categorii
Intrebari de la cititori

In ce conditii poti construi o casa fara autorizatie de la Primarie?

In ce conditii poti construi o casa FARA AUTORIZATIE de la Primarie. Am auzit diverse pareri precum ca ar putea fi pe piloni sau pe roti, dar nu am gasit in lege derogarea asta.
Cel mai aiurea e sa construiesti si sa constati ca nu ai respectat legea: te alegi si cu amenda si cu obligatia de a intra in legalitate, asta daca nu te obliga sa darami. Aceeasi intrebare ar fi pentru orice forma de gard, de la zero. Adica, sa fie ceva care sa limiteze accesul si vizibilitatea curiosilor.


Intrebare de la Dragos, pe adresa redactiei: In ce conditii poti construi o casa fara autorizatie de la Primarie?

3 răspunsuri la “In ce conditii poti construi o casa fara autorizatie de la Primarie?”

Din experienta personala o pista ar fi- a avea deja un corp de cladire , chiar si o anexa sau o casa cat de veche, care sa fie intabulata si cu asta se poate face racord la apa, curent, etc. are ” statut si personalitate ” – tabulara .Eventual se poate pastra din ea o parte si reface lipit constructia noua= trendy.Cu conditia de a respecta amprenta/dimensiunile si materialele initiale .succes

tot trebuie autorizatie poentru renovare daca este casa veche. Pe structura usoara, gen sera nu este nevoie de autorizatie. sau rulota. curent se poate trage chiar si pentru gradina numai.

Buna ziua.
Tocmai faptul ca nu este prevazut in lege , reprezinta o libertate de a face .
Casa poate fi suspendata de 3-4-5-6 copaci ( nu este nimic specificat in acest sens . Plus varianta sa se poata deplasa, cel putin cati-ma centimetri . Atata timp cat nu exista lege care sa prevada asta , totul ete in regula . Pe piloti necesita autorizare . Eu am facut un prototip ( deci provizoriu ) si tot am avut nevoie de autorizare . Asta fiind in oras . La tara inca nmai p[oti face fara
Daca doriti mai multe detalii ma pute-ti contacta .
Cu stima Mocanu 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *