Categorii
Intrebari de la cititori

In magazin caramida Porotherm avea fisuri fine

Buna ziua. Saptamana viitoare intentionez sa incep zidurile pentru casa cu Porotherm 30 STH pentru exterior si Porotherm Robust 25 la interior, ambele bineinteles portante. Parerea mea buna despre Porotherm a fost pusa la incercare acum 2 zile, cand m-am dus la magazinul de unde iau caramida si m-am uitat la diversi paleti.


Ce am sesizat este ca la Porotherm, cam toti paletii la care m-am uitat (cam 40 la numar) cu diferite tipuri de caramida, blocurile prezentau fisuri foarte fine pe partile exterioare. Nu erau fisuri de la transport (sparturi) ci niste fisuri cam 3 sau 4, fine ca un fir de par de sus pana jos. Toate blocurile erau asa, cel putin ce se vedea din exterior fara sa desfac paletul. Am comparat vizual cu Brikstone care nu avea acest gen de fisuri insa care perezenta sparturi (probabil de la transport) fapt care mi-a confirmat cele auzite cum ca Brikstone ar fi mai casanta. Stau in dubii acum si cu Porothermul! Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc.

Intrebare de la George, pe adresa redactiei: In magazin caramida Porotherm avea fisuri fine.

Un răspuns la “In magazin caramida Porotherm avea fisuri fine”

Eu am folosit bloc ceramic de Siceram care era cam la 60% de pret si sunt f. multumit. E mai rezistenta si, oricum, izolatia o da polistirenul, nu caramica. Mai gandeste-te. La urmatoarea casa pe care intentionez sa o ridic o sa folosesc BCA-ul care e mult mai bun izolator termic. E mai ieftin cam cu 15% si manopera la fel. Binenteles, peste o sa pun polistiren de 10cm. Rezistenta o da structura de beton. Fa calculul si mai gandeste-te

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *