Categorii
Intrebari de la cititori

Pana la ce stadiu ajung cu casa daca am 20000 euro?

Sunt de ajuns 20.000 euro pentru o casa la rosu plus proiect in judetul Vaslui? Concret, pana la ce stadiu ajung cu acesti bani, cu o firma din judetul Vaslui? Multumesc frumos :).


Intrebare de la doamnaC, pe adresa redactiei: Pana la ce stadiu ajung cu casa daca am 20000 euro?

9 răspunsuri la “Pana la ce stadiu ajung cu casa daca am 20000 euro?”

am uitat sa mentionez cateva detalii importante: vreau o casa cam in jur de 100 mp, cu 3 dormitoare, 1 sufragerie, 1 bucatarie şi 1 baie. tin sa mai spun ca nu prea ştiu multe despre constructii, pe internet mai invat cate ceva, dar imi doresc ff mult o casa la tara şi dispun deocamdata de banii aştia. nu mi propun sa o termin intr un an ci va dura probabil cativa ani pana o termin. 🙂

Da, se poate face cum spune domnul POP.
Am si eu o intrebare pentru domnul Pop: – Puteti construi si in Timisoara?
Succes si toate cele bune. Calin C.

Stimate domnule Pop

Toata viata mea am fost fara casa, fara masa, aruncat de colo colo. Am reusit sa strang si eu in 10 ani cativa bani ca sa pot avea, macar acum, la 66 ani o locuinta. Intr-un cuvant, v-as ruga sa-mi spuneti si mie cat m-ar costa o casuta de 72m/p la cheie.
Va multumesc din inima pentru timpul acordat. Mentionez ca nu doresc acoperis inalt…
Cu

Minciuni, minciuni….asa ni s-a spus si noua. Am cerut o casa de 100 metri patrati, fara mofturi, fara etaj, casa din boltari de caramida si am investit pana acum 35 000 euro si tot nu este gata. Mentionez- doar o camera este gata….restul nu este nici tencuita: camera, living,hol,.. Aveti grija la cei care va spun cate in luna si stele. o zi frumoasa!

Domnule Mihai,

pop se referea la casa la rosu. Finisarile sunt discutabile ca poti sa pui piatra naturala sau se plachezi cu foita de aur.

Ajungeti in stadiul casa la rosu.
Ar trebui sa va ganditi de acum la proiect, suprafete, orinetare, materiale ca sa va faceti o idee.
Proiectul(PAC+PT), avizele, autorizatia vor costa si ele.
Si inca un factor important: Cu cat este mai micuta casa cu atat veti avea mai putin de incalzit la iarna.
Proiectati camerele in functie de dimensiunea mobilei.
Succes

Mai oameni buni ….stati linistiti…ca niciodata in veci nu o sa va iasa vouă o casa doar cu 20000 de mii,sunt autorizatii,proiectant,avize,poate ati spus fara manopera,meșterii sunt te tati de bani…dar de fapt vor sa va agațe…succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *