Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Realizare gard in Teleorman – pe soclu beton


Buna ziua, caut constructori pentru realizarea in Furculesti / Teleorman (16 Km de Alexandria) a unui gard pe soclu de beton (aproximativ 95 m lungime), jumatate din uluca, iar jumatate din plasa de sarma zincata impletita.


Soclul va avea o inaltime de 30-40 cm de la rasul solului, iar inaltimea plasei de sarma si a ulucilor de 1.5 m (gardul va avea o inaltime totala de 1.80 m). Stalpii de gard vor fi din teava metalica.
Portile vor trebui construite din teava patrata, pe model simplu si rezistent, astfel: poarta pietonala cu o latime de 1.1 m, iar poarta auto de 3 m). Doresc sa execut constructia in perioada mai-iunie 2017.
Pentru oferte de pret sau detalii, va rog sa scrieti la adresa de email xiralt@yahoo.com sau sa ma sunati la 0746.234.186. Multumesc.

Intrebare de la Alin, pe adresa redactiei: Realizare gard in Teleorman – pe soclu beton.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Teleorman:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii