Categorii
Intrebari de la cititori

Recomandari firme Iasi constructie casa 100 mp – 40000 eur

Buna seara. Am cumparat de curand un teren in Iasi, zona Bucium cu o suprafata de 700 mp pe care intentionez sa imi construiesc o casa cu o suprafata de 100 mp utili (compusa din 3 dormitoare, 1 dresing, 2 bai, 1 living, 1 bucatarie). Imi doresc foarte mult o casa pe plan parter, de asta am si cumparat 700 mp.


Tin sa mentionez ca cunostintele mele in domeniul constructiilor sunt minime :), de aceea cred ca cel mai bine ar fi sa contractez o firma specializata pentru constructia casei. Anul acesta doresc doar sa o ridic la rosu, acoperita, geamuri si usi, iar anul viitor doresc sa o termin la cheie.
Acum as dori sa cer cateva sfaturi si informatii de la cei care au trecut deja de etapa in care ma aflu.

1. Bugetul meu pentru locuita ar fi 40.000€, deci undeva la 400€ pe mp construit la cheie. Credeti ca ma incadrez in aceasta suma, bineinteles folosind materiale de calitate, nu produse dintre cele mai ieftine?

2. Mi-ar prinde bine cateva recomandari de firme de constructii din Iasi la care as putea sa apelez, firme cu care poate multi dintre voi ati colaborat in trecut si nu ati avut probleme cu ei.
Multumesc anticipat!

Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Recomandari firme Iasi constructie casa 100 mp – 40000 eur.

6 răspunsuri la “Recomandari firme Iasi constructie casa 100 mp – 40000 eur”

Din proprie experienta iti pot spune ca daca utilitatile nu sunt deja pe teren, cei 40000Eur nu prea iti ajung. Cel putin 6-7000eur iti vor fi „papati” de proiect, avize si utilitati. Eu „ma lupt” deja cu aceste aspecte in jud. Suceava.
Numai bine.

Fabricutza De Kasutze-Iasi va construi in Iasi dar si in zonele limitrofe, numai dupa proiecte finalizate ce au extrase de materiale si cantitati incluse.

Contacte pentru detalii:

E-mail:
foreman_construct_building2yahoo.com

Facebook
Marian Ivascu Fabricutza De Kasutze-Iasi

Orange
0747878812

Detalii pe Facebook, Marian Ivascu, Fabricutza De Kasutze-Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *