Categorii
Intrebari de la cititori

Sa pun gresie care imita parchetul in bucatarie si hol?

Livingul, bucataria si holul sunt open space iar holul comunica cu dormitorul si baia. Este indicat sa pun gresie care imita parchetul in bucatarie si hol (chiar si in baie)? Se imbina frumos gresia tip parchet cu parchetul? Ce culori? Mentionez ca usile sunt albe iar faianta la bucatarie este bej. Multumesc!


Intrebare de la Lidia, pe adresa redactiei: Sa pun gresie care imita parchetul in bucatarie si hol?

2 răspunsuri la “Sa pun gresie care imita parchetul in bucatarie si hol?”

Bună ziua puteți pune deoarece este open space … Culoare o puteți alege foarte ușor pentru că ușile sunt albe și da bine cu orice culoare . Pentru montaj contactațima 0734252943

Buna, Lidia!

Da, poti placa pardoseala din bucatarie si de pe hol cu gresie ce imita dusumeaua sau parchetul, insa poti merge si pe varianta unui parchet de calitate. Exista astazi modele de parchet extrem de rezistente, concepute special pentru traficul industrial sau comercial intens, care insa arata minunat si pot fi folosite cu succes in amenajarile itnerioare rezidentiale. In acest fel nu vei mai fi nevoita sa-ti faci griji in privinta felului in care se asorteaza parchetul cu o gresie ce-l imita, vei scapa de imbinarile vizibile dintre parchet si gresie, iar pentru baie poti alege orice alt tip de gresie doresti.

Daca insa esti decisa sa plachezi pardoseala din bucatarie si de pe hol cu gresie, cred ca aceasta nu arata rau in asociere cu parchetul. COnteaza insa ce culoare are fiecare dintre cele doua finisaje, ideal fiind sa se asorteze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *