Categorii
Intrebari de la cititori

Scara interioara din lemn si perete cu piatra naturala?

Buna ziua, au inceput marile dureri de cap pentru amenajarea interiorului. Deci pentru inceput tamplaria exterioara stejar inchis, intentionez sa fac livingul in alb – peretii, parchetul deschis (mi-a placut foarte mult nuanta de galben mustar a mobilei si sigur o voi folosi, ma gandesc si la draperii ceva cu aceasta nuanta, in living unde va fi si un semineu alb bineinteles). Apare marea mea dilema. Punem scari din lemn natural, dar cum mai combin restul? Mi s-au dat toate peste cap!
Peretele de la scari ma gandeam sa il fac din piatra naturala inchisa dar daca lemnul e natural se da peste cap iar. Dati-mi, va rog, un sfat!


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Scara interioara din lemn si perete cu piatra naturala?

Un răspuns la “Scara interioara din lemn si perete cu piatra naturala?”

Buna, Elena!

Lemnul natural din care vor fi executate treptele poate fi vopsit, iar pentru a obtine o nuanta in ton cu parchetul nu trebuie decat sa le pui la dispozitie mesterilor care iti vor imbraca scara interioara o mostra de parchet.

O alta solutie ar fi ca treptele si mana curenta ale scarii interioare sa fie in ton cu tamplaria exterioara, adica in contrast cu parchetul despre care spuneai ca va avea o nuanta deschisa 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *