Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi amenajare si mobilare living 27 mp, bucatarie 10 mp

Buna ziua, va urmaresc recomandarile de mult timp si am decis sa ma spijiniti si pe mine cu cateva sfaturi foarte utile de altfel. Am construit o casa din caramida Ytong, nu este mare dar functionala, zic eu, insa acum sunt la faza de amenajare si mobilare.


Am un living de 27 mp si o bucatarie de cca 10 mp cu intrare din living. Tot asez mobila (virtual) insa niciodata nu sunt multumita, motiv pentru care va solicit parerea. In living doresc si masa de 6 persoane pe care doream sa o asez la geam iar canapea sau / si fotolii cumva in mijlocul livingului. Va atasez planul casei si daca va permite timpul va rog sa-m dati cateva sugestii. Cu mult respect

Planul casei aici: plan parter casa de amenajat

Intrebare de la Simona, pe adresa redactiei: Sfaturi amenajare si mobilare living 27 mp, bucatarie 10 mp.

2 răspunsuri la “Sfaturi amenajare si mobilare living 27 mp, bucatarie 10 mp”

Buna, Simona!

Din intrebarea ta am inteles ca intampini probleme in amenajarea livingului, nu si a bucatariei alaturate. Prin urmare, am venit cu o propunere de configurare a spatiului, care sper sa intruneasca cerintele din intrebare. Pentru ca n-ai specificat amanunte despre culorile pe care le preferi sau despre stilul de amenajare dorit, am incercat sa merg pe un decor neutru, considerand ca important este sa reusim sa-ti propunem o amenajare confortabila din punctul tau de vedere.

Am asezat canapeaua in centrul incaperii si am imperecheat-o cu un fotoliu asortat. Cele doua piese de mobilier delimiteaza zona de relaxare in fata tv de restul spatiului. Televizorul, asa cum poti vedea din schitele de mai jos, este integrat in mobilierul pozitionat pe peretele din fata canapelei.

In spatele canapelei am lasat un culoar de acces spre locul de luat masa, culoar pe care il veti folosi de fiecare data cand veti lua masa in zona de dining a livingului.

Sper sa gasesti interesanta sugestia de amenajare din schita 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *