Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

6 livinguri schimbate radical dupa amenajare. Imagini INAINTE si DUPA

2-living luminos colorat si primitor dupa amenajareUnele renovari pot fi de-a dreptul socante. Pur si simplu nu-ti vine sa crezi ca te afli in acelasi spatiu. Ca sa intelegi despre ce vorbesc, ti-am pregatit imagini cu 6 livinguri inainte si dupa amenajare si decorare. Cateva dintre ele sunt atat de schimbate incat m-am ghidat dupa reperele fixe pentru a crede ca este vorba despre aceleasi spatii: ferestre, usi, semineu sau forma tavanului.


Livingul este camera in care ne petrecem timpul liber si in care ne adunam prietenii si familia. Tocmai de aceea este foarte important sa-l ajutam sa arate cat mai bine si sa fie cat mai primitor si calduros cu putinta. Nu cred ca exista persoane care sa nu considere important felul in care arata camera lor de zi. Stiu insa ca odata cu trecerea anilor finisajele, mobilierul si accesoriile se invechesc si se demodeaza, iar decorul care a fost creat candva in baza ultimelor tendintelor de amenajare arata astazi urat, prafuit si cere a fi schimbat cat mai rapid cu putinta. O sa intelegi ce spun dupa ce vei viziona toate imaginile de mai jos.

Mobila in culori deschise – un decor complet diferit

In majoritatea exemplelor pe care le-am selectat pentru galeria foto a acestui articol mobilierul este elementul care a cantarit cel mai mult in schimbarea radicala a decorului. Piesele in culori inchise au fost inlocuite cu unele noi, in culori si nuante deschise si placute sau chiar imbracate cu tapiterie colorata, iar transformarea nascuta in urma acestei schimbari este una pur si simplu spectaculoasa, livingurile devenind astfel mult mai placute, mai luminoase si mai primitoare, parca.

Desigur ca si noile finisaje sau accesorii decorative si-au pus amprenta pe fiecare dintre respectivele camere de zi. In unele cazuri a fost schimbat finisajul pardoselii (gresia, inlocuita cu parchet sau o dusumea veche a fost reconditionata si vopsita intr-o alta culoare etc), in altele peretii au capatat o noua culoare, iar rezultatul obtinut a fost de fiecare data la fel de spectaculos.

Modificari mai ample

Nu neg ca si inlocuirea gresiei cu parchet sau dusumea poate fi trecuta in categoria schimbarilor mai ample sau ca refatetarea semineului n-ar fi o lucrare de anvergura, insa daca vei studia primul si ultimul dintre livingurile de mai jos vei observa ca printre modificarile aduse decorului se numara si marirea suprafetelor vitrate, miscare ce a sporit in mod considerabil senzatia de luminozitate din interiorul incaperilor.

Iata si alte exemple de transformari cel putin la fel de spectaculoase: 6 livinguri – imagini inainte si dupa amenajare.

Daca structura constructiei iti permite – fie ca stai la casa, fie ca locuiesti intr-un apartament de bloc – poti spori luminozitatea spatiilor interioare prin marirea ferestrelor. In cazul in care stai la casa, lucrurile sunt ceva mai simple, dar si un living sau orice alta camera a unui apartament poate fi dotat cu ferestre mai mari daca are un balcon alaturat.

Sursa foto: HomeDesignLover

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *