Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere scaun gaming, pareri modele si preturi

Ma numesc George si vreau sa-i cumpar fiului meu de ziua lui un scaun de gaming. Asa ca sunt in cautarea parerilor si review-urilor care sa ma ajute sa iau o hotarare.


Nu ma pricep deloc la chestiile astea si nici nu stiam pana sa aud de la fi-miu ca e o diferenta intre scaunele de birou si cele speciale pentru jocuri pe calculator. Am reusit sa prind de la el ca prefera un scaun cu tapiterie din stofa, ca pielea incinge si se jerpeleste rapid, ca pentru gaming sunt mai bune scaunele cu spatar reglabil si cu cotiere, dar cand am intrat pe niste magazine online, am vazut ca sunt foarte multe modele. Si preturile variaza de la 300 pana spre 2000 lei. Nu vreau sa-l cumpar pe cel mai scump fara sa stiu ca e si cel mai bun si nici pe cel mai ieftin. Aveti vreo idee despre marci, branduri, producatori si modele? Orice parere si reviw sunt binevenite. Va multumesc!

Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Alegere scaun gaming, pareri modele si preturi.

Un răspuns la “Alegere scaun gaming, pareri modele si preturi”

Salutare!

N-ati amintit nimic despre conectivitatea scaunului de gaming, un aspect important pentru confortul jucatorilor. Un scaun bun trebuie sa aiba cel putin urmatoarele caracteristici: sa poata fi conectat la un set de casti, dar sa aiba totodata si alte porturi DVI, HDMI sau VGA; sa aiba spatar si tetiera reglabile, pana si cotierele pot fi reglabile si sa corespunda dimensiunii fiului dvs, ca sa stea cu adevarat confortabil. Scaunele de gaming profesionale au mult mai multe dotari, insa sunt extrem de scumpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *