Categorii
Intrebari de la cititori

Aparat portabil aer conditionat sau alternative?

Buna ziua! Stam cu chirie intr-un apartament si n-as vrea sa cumpar un aparat de aer conditionat si nici sa mor de cald ca in vara trecuta. Aveam de gand sa cumpar un aparat portabil, dar nici nu stiu exact cum functioneaza, adica daca trebuie sa-l tin racordat la ceva in afara de curent sau pot sa-l mut de colo colo cand am nevoie.


Ideea e ca vreau o solutie care sa nu ma oblige sa ingrop niste bani intr-un apartament inchiriat, asa ca va rog sa ma ajutati cu o parere despre aparatele de aer conditionat mobile si eventual sa-mi spuneti si niste marci care nu se strica dupa doua luni de vara. Sau daca aveti o alta idee cu ce as putea raci apartamentul, v-as fi recunoscator. Multam mult!

Intrebare de la Antonica, pe adresa redactiei: Aparat portabil aer conditionat sau alternative?

Recomandarea redactiei – citeste si Aparat aer conditionat mobil – merita sa cumpar?

3 răspunsuri la “Aparat portabil aer conditionat sau alternative?”

Salut!

N-am avut pana acum aparat de aer conditionat mobil dar am vazut la niste vecini. Ei zic ca sunt multumiti numai ca nu e chiar mobil din cate am vazut eu, pentru ca daca nu vrei sa stai cu galeata cu apa in sufragerie trebuie sa-l racordezi la o scurgere din baie sau din bucatarie. Ai observat ca aerele conditionate au un furtun subtire prin care se scurge putina apa cand sunt pornite? Asa se intampla si cu alea mobile doar ca teava de scurgere e in casa.

Da un ventilator n-ar merge? Eu cand ma duc la tara, unde n-am aer conditionat si casa e in soare toata ziua, tin usile si geamurile deschise si ventilatoare in fiecare camera. Se simte diferenta.

Ventilatorul doar recircula aerul din camera, nu il si raceste.
Pentru chiriasi este ideal un aparat de aer conditionat mobil. Eu il recomand.
Trebuie tinut cont de evacuarea lui care trebuie scoasa afara (este dotat cu un furtun ce se poate adapta).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *