Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Apartament izolat la exterior, sub parchet, la subsol. Tot frig este


Buna seara. Locuiesc la parter intr-un apartament semidecomandat izolat la exterior cu polistiren de 10 mm, izolat la subsol cu polistiren de 5 si sub parchetul din camere am polistiren extrudat de 3 mm si cu toate astea, este foarte frig in casa. Cel putin perioada de iarna (adica de prin noiembrie pana prin martie) centrala merge aproape non stop pentru a mentine o temperatura de 22 grade. Ce as putea sa fac sa rezolv aceasta problema? In afara de incalzire in pardoseala pentru ca nu imi permite bugetul. Va multumesc.


Intrebare de la Cristi, pe adresa redactiei: Apartament izolat la exterior, sub parchet, la subsol. Tot frig este.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Atom Ant in mai 25th, 2017

blocul este izolat de jos pana sus? sau doar apartamentul tau?
apartamentele adiacente sunt incalzite sau nu? ai pereti comuni cu casa scarilor?

cumpara-ti un termometru cu infrarosu (pistol) si cauta sa determini care sunt punctele reci ale camerelor.
determina unde sunt situate puntile termice! verifica, in special, in jurul ferestrelor, usilor, din zona grinzilor/planseelor si a stalpilor precum si soclul/elevatia blocului

daca este doar apartamentul tau, ar fi trebuit sa treci cu polistirenul peste zona stalpilor si a planseului pornind de la trotuar in sus.
dar, chiar si trecand peste aceste elemente de constructie, nu ar fi suficient pentru o buna izolare daca blocul nu este „anvelopat” corect.

Stefan 51 in mai 25th, 2017

buna ziua
ne spui si cum arata instalatia de incalzire?un apartament chiar si neizolat nu are nevoie de mai mult de 8kw pt incalzire,centrala are 24 in mod normal ar trbui sa ai si 25 G fara nici o problema,radiatoarele sint cumparate din brico la metru? sau dupa necesarul de putere al camerei? tevile de distributie au diametrul necesar pentru transportul caldurii sau sint toate de 15 ca e apartamentul mic?

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii