Categorii
Intrebari de la cititori

Aspirator cu sac sau fara? Voi cum preferati?

Buna ziua. Parerile sunt impartite si sincer as cumpara unul fara sac, dar am prietene care spun ca au avut si l-au aruncat, iar acum folosesc aspirator normal, cu sac si ca e mult mai simplu. Cum preferati? Este adevarat ca e mai multa munca dupa ce termini de aspirat la aspiratoarele fara sac? Multumesc.


Intrebare de la Flavia, pe adresa redactiei: Aspirator cu sac sau fara? Voi cum preferati?

2 răspunsuri la “Aspirator cu sac sau fara? Voi cum preferati?”

Mie imi place aspiratorul fara sac mai mult decat cele cu sac pe care le-am avut pana acum pentru ca nu trebuie sa cumpar mereu saci de rezerva si pentru ca in felul asta aspiratorul se pastreaza mai curat mai multa vreme. Doar ca pentru asta trebuie sa-ti formezi un reflex sa cureti recipientul in care se aduna praful aspirat si sa speli filtrele dupa fiecare utilizare a aspiratorului. Te obisnuiesti repede si iti este drag sa-l folosesti dupa aceea.

Recent am cumparat un aspirator Zelmer cu spalare, adica are recipient de apa si acolo se aduna praful aspirat,este exceptional ,nu se simte de loc cand aspiri,aer curat….merita cumparat.Poti sa aspiri cu geamul inchis ca nu simti praf de la aspirator.
Singurul dezavantaj este ca trebuie sa golesti apa din recipientul lui si sa speli filtrele ,dar merita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *