Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Beton cu certificat de calitate a inceput sa se sfarame – B250


Am o intrebare, am turnat fundatia la o casa anul trecut. Betonul este cu certificat de calitate, dar dupa un an de cand l-am turnat a inceput sa se sfarime. Mentionez, betonul cumparat este B 250.


Intrebare de la Doru, pe adresa redactiei: Beton cu certificat de calitate a inceput sa se sfarame – B250.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Eugen in mai 22nd, 2017

Mergi cu toate actele ce le ai intii la producator, adu-l la fata locului sa vada situatia in fapt. Daca nu ai ridicat inca zidaria cazi la pace cu el. O extrage pe cea proasta pe cheltuiala lui si o reface tot pe cheltuiala lui la standardele de calitate pentru care ai platit.. Daca nu este de inteles , mergi la PROTECTIA consumatorului care il va obliga sa refaca lucrarea la standardele de calitate pentru care ai platit. Daca nici asa nu rezolvi , INSTANTA de judecata. NU accepta o spoiala – cirpeala , este vorba de fundatie. SUCCES !!!

Stefan 51 in mai 23rd, 2017

buna seara
nu cred ca din statie a plecat beton fals,mai degraba punerea in opera a fost gresita,betonul face priza in 24h doar in prezenta apei daca s-a scurs adio priza

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii