Categorii
Intrebari de la cititori

Blender cu mixare in vid merita diferenta fata de unul normal?

Am vazut pe emag un blender, marca OZEN, care mixeaza fructele in vid, dar wow, diferenta de pret este destul de mare fata de blenderele normale. De la 200 de lei la 2000 lei. Ce parere aveti? Chiar sunt mai sanatoase si mai gustoase sucurile de fructe mixate cu aceste blendere? Ei spun ca da. A folosit cineva vreodata? E adevarat? Ma bate gandul sa imi iau unul pentru ca beau zilnic sucuri de fructe.


Intrebare de la Mirela, pe adresa redactiei: Blender cu mixare in vid merita diferenta fata de unul normal?

2 răspunsuri la “Blender cu mixare in vid merita diferenta fata de unul normal?”

Hai ca nu cred. Plus ca e cam prea mare diferenta. Beau mereu sucuri facute acasa din fructe, facute cu blender normal si sunt foarte bune

Nu mai stiu astia ce sa scoata ca sa ne ia banii. Nici n-am auzit de marca asta dar parerea mea e ca e o alta minciuna de marketing. Ce poate fi mai sanatos decat un fruct proaspat mancat in starea lui naturala? Problema nu e in modul in care mixeaza fiecare blender, cred eu, problema e de unde faci rost de fructe cu adevarat sanatoase, asa cum mancam in copilaria noastra. Degeaba ai aparate din astea de mixare smechere daca le folosesti la blenduitul unor fructe si legume modificate genetic sau pline de pesticide.

Sanatate multa sa avem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *