Categorii
Intrebari de la cititori

Buget de 30000 euro – casa cu mansarda 100 mp?

Ma pot incadra intr-un buget de 30000 de euro pentru o casa cu mansarda de 100 de metri patrati construiti, 6 camere mici de aproximativ 9 metri patrati utili, 3 camere la parter si 3 la mansarda, 2 bai, una sus si una la parter si 2 bucatarii la fel, una la mansarda si una la parter, hol sus si jos, amprenta la sol 50 metri patrati?


Precizez ca viitoarea constructie va fi in Bucuresti, terenul are 200 metri patrati si dispune de toate utilitatile la poarta. Doresc oferte de constructie ferme si serioase pretabile la cererea mea! Multumesc tuturor celor ce imi vor raspunde fie afirmativ ori nu, toate informatiile si comentariile le primesc ca fiind utile si de interes in ceea ce ma priveste.

Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Buget de 30000 euro – casa cu mansarda 100 mp?

9 răspunsuri la “Buget de 30000 euro – casa cu mansarda 100 mp?”

Buna . Nu ve-ti reusidaca dopriti o casa izolata bine , mai ales in buc . Mai intai luati un certificat de urbanism sa vedeti daca pute-ti construi s-au extinde pe acel teren .
Cu stima Gigi mocanu 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

avand in vedere comentariile de mai sus … va spun ca nu veti reusi sa ridicati casa cu un buget de 30.000 euro.
Daca aveti deja proiectul complet, avizele si autorizatia – asa cum ar trebui pentru Bucuresti – atunci inseamna ca aveti si lista de cantitati de lucrari.
O puteti completa cu preturile de pe un magazin online cu materiale de constructii si vedeti exact cat va costa materialele.
pentru manopera gasiti o gramada de preturi pe net – ca sa va faceti o idee.
Daca nu aveti proiectul atunci din cei 30.000 euro trebuie sa scadeti cel putin 1000 euro pentru proiect si inca vreo 300-500 pentru avize si autorizatie – in functie de zona.
Si lista poate continua … ce fel de finisaje veti dori (minime, medii, de lux), ce fel de izolatie termica … cum faceti inchiderile la pereti si tavane – le tencuiti sau puneti rigips … etc.
Va recomand – sa va cautati o societate cu care sa lucrati si sa scutiti plati care nu-si au rostul catre mediu, itm, isc, politia locala, etc.

O seara placuta,
Bogdan Ilie.

Informativ da constructie la rosu .
Avem rugămintea sa trimiteți planurile constructiei pe mail pentru a vă prezenta oferta noastră detaliată de preț Cu stima MIRCEA COSTACHE tel 0743028684.

Buna ziua domnule George,

o casa cu amprenta la sol 50 mp si cu mansarda (eventual etaj si pod) cu intrare pe exterior ar putea avea un spatiu util mai mare DACA se construieste pe Structura de lemn KVH unde peretele are latimea de doar 14 cm si include si izolatia cu vata bazaltica in el.
Daca sunt interesat de o discutie tehnica si o oferta in baza planurilor dvs va stau la dispozitie.
Cu stima,
Calin Cincean
0721-956688
vanzari@casecalduroase.ro

Va mulțumesc tuturor pentru feedback ,aștept în continuare răspunsuri, orientativ vreau sa precizez că doresc o casa cu scara exterioara, nu doresc finisaje de lux, deasemenea țin să subliniez că mă interesează colaborări serioase, nu vreau doar promisiuni deșarte iar la sfârșit să constat că am depășit bugetul,întrucât nici eu nu voi evita in vreun fel sa plătesc cinstit constructorului, însă specific ferm că bugetul total este cel precizat iar eu sper că voi găsi totuși o firma care sa se poată încadra în el. Încă o data mulțumesc tuturor și aștept cu interes păreri proprii sau contra cât și propuneri de lucru concrete.

Sunatima la nr de tel 0799030268 sa putem discuta si va pot lamuri in ceea ce priveste dorintele dv.
Va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *