Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa cu toate utilajele, constructie casa cap-coada

Buna seara. Sunt interesata de construirea unei case pe parter, suprafata utila 80 mp utili. Stiu faptul ca exista oferte dintre cele mai tentante, afirmate de unul sau altul, insa viata bate imaginatia unuia sau altuia.


Prin urmare doresc urmatoarele:
– pret manopera casa la rosu (sapat, turnat fundatia, ridicat ziduri, turnat stalpi, construit acoperisul, acoperit casa cu tigla ceramica;
– pret manopera finisaje interioare (gresie, faianta, parchet);
– pret manopera instalatii sanitare;
– pret manopera instalatie electrica;
– pret manopera casa la cheie. Se poate prelua intreaga lucrare cap-coada.

Mentionez faptul ca echipa care va prelua lucrarea va trebui sa aiba in dotare absolut toate utilajele si ustensilele necesare constructiei (popi, cofraje etc).
Sunt interesata de preturi reale si nu imaginare, echipa constructoare fiind nevoita sa faca dovada lucrarilor anterioare.
Sunt multi constructori dar putin stiu cu ce se mananca aceasta meserie. Va rog numai oferte serioase.

Intrebare de la Corina, pe adresa redactiei: Caut echipa cu toate utilajele, constructie casa cap-coada.

10 răspunsuri la “Caut echipa cu toate utilajele, constructie casa cap-coada”

Meserias din jud.Teleorman efectuez constructii de case la rosu sau la cheie.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.Trebuieste discutat in cel mai mic detaliu cu P.T in fata ca pretul sa ramana batut in cuie(nu discutii sau modificari ulterioare).O zi buna va doresc.

Doresc sa mentionez ca aceasta casa va fi construita in Brasov.
@ Aurel – mi-am notat nr. dv de telefon.

Voi centraliza toate ofertele sosite si in urma unei analize riguroase am sa iau legatura telefonic.

Firma, buna organizare,cu logistică proprie,sistem de cofrat,popi,scule,unelte,așteptam documentația tehnica pentru ofertare pe e_mail ungherea@yahoo.com

Cu stima,
Rubik

Buna ziua.
Asteptam planurile dv pentru a va face o oferta .
Cu stima Gigi 0722235456
office@constructii-caselemn,ro

Trimiteți planuri pe mail pt ofertă.Suntem firma cu sediul în Sanpetru Brasov.Detinem tot ce este necesar ridicării la roșu.Va arătăm lucrări în plină desfășurare la Sânpetru,Harman,Tărlungeni,Stupini .Aștept mail pe office@case-rosu.ro.

manopera la rosu + invelitoare din tigla 7500 euro. finisaje interioare, gresie 40 lei, faianta 30 lei, parquet flotant 15 lei, parquet masiv lipit 55 lei. instalatii termo-sanitare 150 lei/punct termic sau sanitar. instalatie electrica 35 lei/aparat. manopera la cheie costa in functie de finisajele solicitate intre 150 si 250 euro/mp. 0720424045

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *