Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culoare merge la tamplarie daca tigla va fi neagra?

Salut! Am in constructie o casa, doar parter, cu dimensiuni aproximative 12×13 m. In momentul de fata se lucreaza la centura si am inceput sa ma uit la diferite varianta de tigla metalica. Imi place foarte mult Novatik Slate Mate varianta negru mat.


Intrebarea mea este in felul urmator: Ce culoare ar merge (in afara de negru) la tamplaria geamurilor tinand cont ca acoperisul va fi negru, iar tencuiala decorativa predominant alba? Eventual daca cineva poate da o opinie despre modelul asta de tigla metalica. Multumesc!

Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Ce culoare merge la tamplarie daca tigla va fi neagra?

2 răspunsuri la “Ce culoare merge la tamplarie daca tigla va fi neagra?”

Buna, George!

Poti alege atat tamplarie alba, cat si una gri antracit sau intr-o nuanta a lemnului pe placul tau. Eu as merge pe alb, consider ca este cea mai practica alegere din multe puncte de vedere, iar pentru a scoate in evidenta mai mult ferestrele casei – daca vei dori acest lucru, desigur – poti decora fiecare gol de fereastra cu cate un chenar de culoare neagra sau gri inchis, in ton cu acoperisul. Acesta poate fi realizat din lemn vopsit in negru, din piatra decorativa neagra sau gri antracit sau din tenctuiala decorativa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *