Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce nuanta de parchet sa aleg in acest living cu canapea neagra?


Am o casa in curs de amenajare. Pentru ca asa mi-a peremis terenul ingust, am la intrare un living din care se facea trecerea pe un hol de 3 m cu 1 m unde de o parte si alta se afla usi de dormitor. Tamplaria si usile sunt inchise spre wenge, intrebarea este: ce nuanta de parchet ar trebui sa aleg. De mentionat este ca livingul are in decor o biblioteca moderna wenge cu rosu / grena, canapea neagra cu perne in noante de gri, bej, rosu, si un tapet cu alb / negru (paris).


Intrebare de la Melania, pe adresa redactiei: Ce nuanta de parchet sa aleg in acest living cu canapea neagra?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in mai 12th, 2017

Buna, Melania!

Cam multe elemente in culori inchise, in opinia mea. Iti recomand sa alegi un parchet luminos, cat mai deschis in care poate predomina cremul. Ar merge si un greige deschis, insa eu as inclina spre crem, asa cum am spus de la bun inceput. In acest fel vei obtine mai multa lumina, iluzia ca spatiile sunt ceva mai ample, plus un contrast placut cu elementele in culori inchise.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii