Categorii
Intrebari de la cititori

Coltar sau canapea pentru dormit zilnic in sufragerie?

Buna seara. Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu amenajarea unei sufragerii semidecomandate cu doua usi de acces si cu urmatoarele dimensiuni: latime de 3,90 m si lungime 4,05 m. Spatiul pentru canapea sau coltar e de 2.25 m cu 2.30 m. Intrebarea mea este: ce e mai potrivit? Coltar sau canapea (pentru dormit zilnic)? Multumesc.


Intrebare de la Mikaela, pe adresa redactiei: Coltar sau canapea pentru dormit zilnic in sufragerie?

2 răspunsuri la “Coltar sau canapea pentru dormit zilnic in sufragerie?”

Buna, Mikaela!

Oricare dintre cele doua variante este buna, cata vreme modelul ales se incadreaza in spatiul disponibil si, ce e mai important, ofera un somn odihnitor. Am vazut de-a lungul timpului si canapele si coltare de calitate, precum si modele care nu se pretau in a fi folosite in calitate de pat zi de zi, desi erau extensibile. Sfatul meu este sa alegi un model cat mai usor de manevrat si care sa aiba cat mai putine imbinari in aria de dormit. Evita modelele ieftine, acestea se deterioreaza intr-un ritm extrem de rapid, mai ales atunci cand sunt folosite pe post de pat de dormit.

O alta solutie – mai scumpa, e drept – ar fi achizitionarea unui pat rabatabil la perete pentru somnul de noapte si o canapea fixa pentru momentele de relaxare din timpul zilei. Exista chiar si modele de ansambluri de mobilier pentru situatii de acest gen, care contin atat un pat rabatabil la perete, cat si o canapea atasata. In acest fel iti vei petrece noptile dormind intr-un pat veritabil si confortabil cu saltea, iar ziua acesta va disparea pentru a-i reda livingului aspectul ordonat al unei camere de zi. Despre acest tip de mobila poti afla mai multe de aici: https://www.casadex.ro/2014/12/8-paturi-rabatabile-de-perete-ideale-pentru-spatiile-mici-imagini-si-preturi/

Buna Ziua, Doresc o canapea s-au un coltar de dormit (zi si noapte) dim .2persoane pentru o garsoniera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *