Categorii
Intrebari de la cititori

Cu ce izolez la exterior o casa veche de lemn? Nu polistiren.

Buna seara, sper sa ma ajutati cu o dilema. Am cumparat o casa veche de lemn (stejar, banuiesc, grinzi) si as vrea sa o izolez la exterior. Stiu ca nu e indicat polistirenul la lemn decat in unele cazuri si as vrea sa pun o membrana peste lemnul actual care sa-l lase sa respire si peste el sa pun partile rezultate de la debitarea unui bustean care in final sa arate ca si cum ar fi construit din busteni. Am cautat pe net informatii despre asa ceva dar nu am gasit mai nimic pe tema asta. Sper sa ma ajutati cu ceva idei, sfaturi si ce materiale sa folosesc. Cu stima.


Intrebare de la Vlad, pe adresa redactiei: Cu ce izolez la exterior o casa veche de lemn? Nu polistiren.

3 răspunsuri la “Cu ce izolez la exterior o casa veche de lemn? Nu polistiren.”

Buna ziua ,lucram in domeniul asta suntem, din Harghia, prima data trebuie sa stim din ce esenta e structura casei. Sa poate imbraca cu scindura semirotuna, sau lemn brad taiat in doua tot semirotund.
Sa poate izola cu vata bazaltica dar e o metoda care trebuie respectat!
Nr tel; 0744 207 743.
email adress; gerendahazak@freemail.hu

Si eu am o anexa din Lemn si m am gindit SA o izolez cu vata bazaltica, bariera de vapori si lambriu pvc tip American.

domnul claudiu…cel putin eu , v-as sfatui sa nu izolati cu vata , polistiren sau altceva o structura veche de lemn…in timp putrezeste daca nu respira…de aceea caut si eu informatii despre asa ceva…cum a spus si domnul attila in comentariu trebuie tinut cont de anumite detalii si criterii …nu se poate izola dupa ureche sau cum fac altii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *