Categorii
Intrebari de la cititori

Este ok trimmerul electric de tuns iarba pentru o curte mica?

Ma poate ajuta cineva cu o perere despre trimmerul electric de tuns iarba? Ma intereseaza daca este de ajuns un aparat din asta pentru intretinerea unui gazon de aproximativ 80 mp.


Am o curte foarte mica si nu vreau sa cumpar o motocoasa si pentru ca nu am unde sa o depozitez si m-am gandit ca un trimmer. E si mai ieftin si ocupa mai putin loc. Ce credeti, e o idee buna sa tund iarba cu unul sau ar trebui sa-mi cumpar ceva mai mare?

Intrebare de la Razvan Mihai, pe adresa redactiei: Este ok trimmerul electric de tuns iarba pentru o curte mica?

5 răspunsuri la “Este ok trimmerul electric de tuns iarba pentru o curte mica?”

Salut!

Daca nu ai unde sa tii o masina de tuns, ia-ti trimmer. Dar macar cumpara unul mai bunut, intreaba in magazin ce suprafata acopera si nu-i crede cand iti spun ca la carte scrie pt 60 mp dar o sa-ti faca fata sigur la cei 80 mp din curtea ta. Mai bine ia un trimmer care e gandit sa faca fata la tunsul ierbii de pe un teren de 150 mp, ca sa nu-l fortezi prea tare si sa te tina mai mult. Faza e ca pana inveti sa tunzi iarba simetric o sa-ti ia ceva timp, o masina de tuns ti-o tunde rapid, uniform si o mai si strange. Eu mi-as lua mai degraba o masina de tunsa in locul trimmerului electric. Si vezi ca in banii pe care ii dai pe un trimmer bun iti iei o masina de tuns de la Bosch care garantat e mai buna si mai usor de folosit. Am vazut acum pe Emag una la 346 lei. Si cred ca o poti agata de un perete, de maner, sa ca nu te impiedici de ea.

Poti achizitiona o masina electrica de tuns iarba si iti va fi mai mult decat folositoare pentru suprafata pe care o ai. Si trimmer-ul este util, insa va trebui in timp sa-ti imbunatatesti stilul de tuns, intrucat necesita ceva indemanare. Eu mi-am cumparat dintr-un targ un trimmer cu 60 Ron si functioneaza foarte bine. Succes!

Trimmer-ul e atractiv ca si pret , dar dupa achizitie urmeaza partea mai putin atractiva.
Foarte zgomotos, nu taie uniform , trebuie greblat, nu se inainteaza foarte mult, etc.
Este avantajos in zonele denivelate, cu musuroaie sau inguste.

Cu o masina de tuns iarba electrica cu sac o suprafta de 80 mp o finalizati in 0.3 -1.5 ore in functie de cat de mare e iarba.

O suprafata de cca 600 mp o finalizez de tuns cu o masina electrica cu sac in 3-4 ore (sunt si pomi in zona) si la final sunt foarte relaxat.

Succes!

trimmerul e ok pe la colturi si pe margini. eu am folosit unul vreo doi ani si merge. dar acum am masina electrica . si trimmer pe unde nu ajunge masina- am pomi si arbusri, pe margini . mai folosesc si o secera sau o foarfeca. functie de nevoie. numai trimmer mie imi pare insuficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *