Categorii
Intrebari de la cititori

Intrarea in apartament direct in bucatarie – culoare blat si gresie?

Buna tuturor. Am o mare mare problema. Renovez un apartament foarte mic in care intrarea se face direct in bucatarie care este foarte mica. 2.40 lungime. Pe un perete urmata de frigider. Pe cealalta parte o masa si corp deasupra. Usa de la intrarea in apartament da in frigider.


In stanga e un loc mic pe perete pentru un dulap de hol apoi bucataria in toata splendoarea de doar 2.40. Dilema mea e ce culoare de blat si pardoseala gresie sa pun? Culoarea mobilei e alb larice. Usa e alba cea care da in camera. Si faianta intre mobila de jos si cea de sus? Si pe partea cu masa aceeasi culoare de faianta o sa fie. Masa are picioare inox. Restul e inox: aragaz plita etc. Am o variana de blat inchis culoare piatra e un gri inchis foarte frumos dar nu stiu faianta si gresia. Vreau ceva elegant tinand cont ca prima data cand intri in casa dai de bucatarie. Multumesc.

Intrebare de la Carmen, pe adresa redactiei: Intrarea in apartament direct in bucatarie – culoare blat si gresie?

Un răspuns la “Intrarea in apartament direct in bucatarie – culoare blat si gresie?”

Buna, Carmen!

Dar ce zici de un lemn in nuanta lemnului natur? Exista chiar blaturi din lemn la Ikea, de exemplu. Si arata senzational in combinatie cu mobila alba. Te poti convinge de acest lucru din urmatorul articol: https://www.casadex.ro/2014/12/bucatarii-de-culoare-alba-curatenie-lumina-si-spatiu/

Pentru a nu accentua faptul ca bucataria ta este micuta ar fi indicat sa eviti culorile inchise in amenajarea ei. Lemnul te poate ajuta sa aduci lumina si caldura spatiului. Poti chiar sa alegi parchet pentru placarea pardoselii, acelasi pe care il vei folosi in restul apartamentului, cu conditia sa alegi un model de calitate, rezistent la trafic intens. Daca iti este teama de ideea folosirii parchetului in bucatarie (desi nu este nicio problema nici daca il vei monta incepand chiar de la usa de intrare), iti recomand o gresie ce imita dusumeaua din lemn. In combinatie cu mobila alba, blatul si parchetul din lemn poti alege o faianta alba, eventual tip Subway, iar daca nu-ti place acets model de faianta, poti alege orice model de placi dreptunghiulare pe care iti recomand sa le montezi pe orizontala.

Si chiar daca tii neaparat sa mergi pe varianta blatului despre care vorbeai, tot faianta alba si o pardoseala cu aspect de lemn cred ca sunt cele mai potrivite.

Mai poti citi si: https://www.casadex.ro/2015/10/cum-asortezi-corect-mobilierul-de-bucatarie-cu-faianta/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *