Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Merita sa schimb chiuveta de inox cu una compozit?


Sotia mea vrea sa schimbam chiuveta de inox pe care o avem si care e in stare foarte buna cu una moderna, material compozit, despre care spune ea ca e mult mai frumosa.


Am rugamintea sa ne spuna cei care utilizeaza o astfel de chiuveta (compozit) daca merita, daca se curata la fel de usor ca cea din inox si daca merita banii. Parerea mea e ca tot cea pe care o avem este mult mai buna. Multumesc.

Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Merita sa schimb chiuveta de inox cu una compozit?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Aura in mai 16th, 2017

Buna seara!

Am avut exact aceeasi disputa cu sotul meu in urma cu un an, cand am renovat bucataria si el insista ca nu e cazul sa schimbam si chiuveta din inox cu una compozit dupa care oftam de cel putin 2 ani. Am castigat, pentru ca bucataria este teritoriul meu si daca tot petrec atatea ore gatind si spaland vase, am zis ca vreau sa arate exact asa cum am visat.

Nu pot spune ca din punct de vedere tehnic sau nu stiu cum sa ma exprim, vad vreo diferenta intre chiuveta din material compozit si cea veche din inox. Mi se pare chiar ca se curata mult mai bine sau macar nu se vede fiecare picatura de apa pe suprafata ei. Rezista perfect si la apa fiarta pe care o vars in chiuveta cand fiefb cartofi sau paste de exemplu, nu pot spune ca o menajez sau ca o folosesc cu teama sau grija. Si ce e foarte important pentru o femeie, este foarte, foarte frumoasa!

Rita in mai 17th, 2017

Buna ziua,
Raspunsul categoric : DA
Folosesc o asemenea chiuveta de cca 10 ani. Este mult mai usor de intretinut, nu trebuie sa se foloseasca substante speciale, este numai o igienizare. Nu se depun grasimi sau alte resturi(eventual in cantitati infime). Avand in compozitie materiale care asigura o suprafata speciala, usor de intretinut, trebuie avut graija sa nu se deterioreze aceasta suprafata. Sa nu se curete cu materiale abrazive (cu care se mai freaca obiectele). Daca se deterioreaza suprafata, devine mai sensibila la contactul cu lichide mai colorate ( de expl. un ceai de fructe). Petele se vor curata mai greu, dar in timp, dupa spalari repetete dispar acele pete.
Suporta f. bine temperaturi ridicate, nu se mai vad picaturile de apa.

Estetic este mult superioara celei de inox.

Este o investitie cu multe beneficii.

nan mariana in mai 17th, 2017

buna ziua!
si pe mine ma intereseaza diferenta dintre chiuveta din inox si compozit, mai precis daca cea din compozit se zgarie atunci cand trebuie sa freci un gril si trebuie sa-l sprijini pe chiuveta? multumesc!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii